[多圖] Morozoff香港區日本人總經理一路用日文屌示威者係曱甴,一路扮黃賺到笑

1001 回覆
2027 Like 54 Dislike
我都覺得夠啦
有時係咁迫間公司 反而搞到我地做錯咁
係咪好多手足都唔記得sogo係藍
所以會入sogo消費
去扮藍屍屌佢做乜跪低
藍黃得罪哂好快執得
去扮藍屍屌佢做乜跪低
藍黃得罪哂好快執得
同意
成熟少少,你show到比外國人睇香港人唔好恰,然後呢?你威左,之後呢?
你想要的係威威定贏中共?
你講得出咩不知者不罪就知你咩都唔明
冇人話條日本人係咩好人,唔係大愛要包容呢條友
唔係要幫人諗後路,係幫香港人諗後路

你到底想要令日本睇到新聞的日本人討厭你香港人咁撚串,定想要佢地知道香港人大量咩都包容,只係抵抗緊中共侵蝕核心價值

定你真心覺得人地睇完呢d新聞會覺得香港人好威好正?!
我都係講對個人
唔係對總公司

我地係咪有咩誤會

都係果句未完左件事都唔會收返d嬲
仲有要keep住比壓力總公司先得
咪就係
目的已達
依家梗係向總公司示好
交多個海外朋友
否則只係刁民
我都係咁話多人買咩
Push
其實都可以接受,上司當晚即刻做野,第二日話要佢返日本,我收貨
有啲人仲話炒左條友都唔會再買
我明你好嬲
但你講到咁 間公司係唔會理你
冇錯佢上司仲要係半夜成點鐘起身出post
罰得夠唔夠呢啲後話啦,講番聲thank you先

[最新發展] Morozoff短短十幾個鐘就道歉+交待點處理田中San,去FB同人講聲唔該先,好多日本人留意到呢件事
https://lih.kg/2013032
人地做錯野 依加要交個人出黎殺一警百
你就黎就話搞串個party?
咩都包容 你唔包埋中共?
唔好見係外國人就當佢係好人
日本奶共奶到傻呀

只係佢叫客做曱甴已經夠搞到佢唔可以再起呢間公司到做啦

唔好再扮弱者好唔好呀
早幾個月就口頭勇武 依加口頭勇武都唔敢?
投訴之都係咁而且好多人今朝一覺瞓醒先知,依家未嬲完

開咗新post
[最新發展] Morozoff短短十幾個鐘就道歉+交待點處理田中San,去FB同人講聲唔該先,好多日本人留意到呢件事
你係咪搞錯左勇武要抗爭的對象?
你想打晒全世界持不同意見的人?
Up mut 9??? 解任左呀! 人哋係奶共嘅話,洗撚理你哋?繼續俾佢做已經得。唔好咁小學雞啦
明你意思,真係唔可以畀憤怒蒙蔽
我哋去唔該返人哋先

咪係
依家要表現香港人講道理明事理嘅一面
否則同小粉紅有乜分別
好心你啦
全部內容情緒主導冇point
冇邏輯
又用啲低手情緒勒索招
有時真係忍唔住笑
條友扮激進玩煽動啫
唔見有人同意佢依啲令香港人出醜行為
同意
屌!
都覺得有d唔妥
正常人會咁樣撩事鬥飛咩?起一起底就發現原來又係5毛

對5毛呢
除左祝你全家仆街死之外,當然要祝埋你絕子絕孫
世世代代都做窮撚死5毛,每日都窮到冇錢開飯
日日羨慕香港人自由有錢
仲好好彩咁長命百歲,日日行乞比人打,比中共打斷手腳做個苦命乞丐,一世單身冇閪屌
我員係認為係必要之惡
大家係要擊退敵人定殺敵?
我真心問
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞