[多圖] Morozoff香港區日本人總經理一路用日文屌示威者係曱甴,一路扮黃賺到笑

1001 回覆
2027 Like 54 Dislike
仲有糧出有幾慘
up
佢玩開cosplay嫁
呢間野大時大節超多人買排哂長龍!
呢啲係日本人玩forum會用嘅寫法
如果有玩開/睇過2ch 5ch嗰啲就明
Morozoff??無人識喎
諗諗下其實解任好過炒
日本人最怕公司內既與論
番到去主公司 有呢單野仲唔比人背後笑到面黃?
隨時搞搞下派你去D鄉下地方
Push
大家係時候多謝總公司處理得快啦!至少唔會迫到佢地討厭香港人
Agree
算快手
解除職務好過直接炒俾公司調返嚟日本仲要無咗總經理呢個銜頭 實喺背後俾人笑到仆街重點係佢個底花晒 以日本公司咁重視品牌形象嘅態度 根本走唔到去其他公司 唯有死死地氣留喺 morozoff 俾人調去鄉下店/繼續俾人笑
日本公司炒人係迫你走多過直接炒
你唔走一世無出頭咁囉
平心而論,我覺得今次呢間公司處理得算唔錯,大家可以繼續觀察情況,但可以喺Facebook收返啲嬲,派吓Like(利申:非打手,除咗喺日本留學買過佢啲布甸食之外,喺香港只食過佢啲產品一兩次)
識玩一定係扮藍屍去屌佢做咩跪低
又想批鬥多一間
岩呀屌
咩民粹
係咪話唔知就不知者不罪
人地咩都未講就幫人諗起後路
依加下下都做弱者咩
又唔係要你殺左佢
只係起網上打下鍵戰比總公司壓力
依加比個機會你向外國展示下香港人唔係好恰
你就黎玩大愛
洗唔洗開個新職位比佢明降暗升呀
???? 總公司已跪啦喎....大佬唔好咁痴線啦,咁都叫明降暗升,樓上已解釋左咁嘅處理方式唔錯。我哋可以繼續觀察,但唔洗對總公司太苛刻(我哋嘅敵人係嗰個經理,唔係總公司呀)
眼鏡嗰間的確係藍(同ok同一集團)
不過以前買落就算啦 我阿妹都係未知香港分店係利豐旗下之前買咗
已經比人炒左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞