小粉紅檢舉致中國 PSN 服務下架

282 回覆
1229 Like 7 Dislike
極難
不過好想見到呢一日
狗源第一個仆街死
加速主義信奉者
想問下咩叫韮菜同後浪?
屌睇唔明啲支那網民up乜9
有幾難,落條行政命令已經得
如果現在想註冊 Steam 帳號必須通過 Google reCAPTCHA 人機身分驗證(全自動區分電腦和人類的公開圖靈測試,即是用戶時常遇到的「我不是機器人」測試),這是一種區分用戶是電腦或人的公共全自動程式,但由於該服務由中國全面禁用的 Google 提供,所以中國用戶不僅沒辦法註冊遊戲平台新帳號,更無法證明自己是人類
nmslese淨係識講老母
好波
更無法證明自己是人類
鎖埋fb twitter ig
韮菜 你當係養豬 養肥再殺 又唔會殺盡 再養再殺
後浪係支那54 出左條官方宣傳片
吹奏而家後生好幸福 好自由 上一代幫你受哂苦
話比起之前幾十年 你仲有大把機會發圍 你班後生要知足
以眼還眼係蠻族相當好用
holy fuck
你母親節幹這事會沒媽的 做咩變到咁長 NMSL咪算
無法證明自己是人類
仆街大陸朱攪到今個月無咩驚特價,上個月好多平驚呀
我地高貴既香港人就唔同支那蠻族啦,隻眼比人打爆,我地唔洗還眼,送埋囡囡比佢地輪姦文明又高貴

蠻族?d優越感邊到黎?
steam之前唔係俾台灣人幫手舉報,點解冇事
終國出面都有好多支那狗 肉體翻牆
下個加速:令大陸電商平台售賣國外單機遊戲也是非法
https://lihkg.com/thread/2011489/page/1?post=1
期待之後英超/nba有觀眾舉牌寫"Fxxk China!" "Revenge!CCP Virus" 之類...

迫到大陸都要禁播英超同nba
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞