小粉紅檢舉致中國 PSN 服務下架

282 回覆
1229 Like 7 Dislike
封左psn 仲轉唔轉到store?
應該係成個PSN都用唔到,本身舉報條友就係話啲人可以轉hk store買game
「由於PlayStation中國商店系統安全升級原因,PlayStation中國商店將從5月10日早上7時起暫停服務,對於使用者造成的不便我們深感抱歉。PlayStation中國商店恢復服務的時間我們將另行通知。再次向PlayStation中國商店用戶表示誠摯的歉意。 ​」

如果只睇呢段就淨係CN Store被封
但睇全文又似係成個PSN版封
所以我睇到1999
籠的傳人
如果係咁就

除咗恭喜都唔知講咩好
黨說怎樣就怎樣,你的命也是我的
有冇人去檢舉海賊王?
海賊王明刀明槍叫人造反
有曬理據可以畀支那封殺

好想睇下連海賊王都睇唔到班支那人會點
都冇槍 佢係應該係14年前俾啲士兵射啲平民
真係諗唔明佢地點解要自爆tk自己友
呢鑊我撐小粉紅啦愛支就玩支那game
正 少左冇品支那狗
應該幫小粉紅舉報埋switch eshop可以轉區買動森 等佢封埋eshop
Ios app store有冇得咁玩?
Steam上面仲有好撚多支那狗
啲小粉紅 同戰狼係最好既加速燃料
Twitter 都係因為佢地先團結 控制好呔盤 佢哋絕對有用過林鄭派既口罩
擺明係魚蛋友多過小粉紅
無錢買PS4, 要大家齊齊無得玩PS4
班支那仔steam又唔得psn又唔得
舉報埋佢用港版日版switch online
籠的傳人玩咁多game 做乜, 呢d 係自由人既權利

籠的傳人返去搵工啦
真 係品蔥見到真身
下一步,限制港台澳遊戲機水貨入口
香港缺少呢種人才,黃屍成日講攬抄,都係得個講字,中國武肺一個月就做咗抗爭半年都做唔到嘅嘢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞