【錄音短片】我,攬炒巴,唔會因爲對家出100萬追殺我,就怯同縮

5001 回覆
11844 Like 68 Dislike
Push!
上議院同下議院個建議其實幾好有冇辦法一齊幫手實行?咁攬炒巴嘅計劃可以立即開波
你計埋蘋果 facebook 先,佢地有轉載
18萬 views
推呀 願香港重光
無錯

35+唔係要嚟光復議會 係要攬炒議會

道理好簡單 議會係一件具有外國認授光環既工具
林奠政府點仆街 點樣打壓 點樣搞惡法 都要用呢件工具去實行 咁樣係國際眼中 佢所做既依然係具合法性同認受性

而呢件工具好肯定可以話你知 只有林奠政府用到 我地攞左都唔會用到 所以我地依家唔係要搶呢件工具嚟用 而係搶左件工具 整撚爛佢 迫佢用極端手段做野 進一步降低佢政權合法性

亦好似攬炒巴咁講 單靠議會線唔得 其他線要配合先有機會有突破

我支持35+並唔係因為我覺得議會仲有用 而係要破壞呢件殺人兇器

至於點解既然35+ 係攬炒為目的 仲要初選 要踢走big cloud, 就係因為要確保入去議會 攞到議會呢件工具既人 係堅定不移去徹底破壞佢 而唔會俾利益分心 去留住呢件工具

白兵好 陳雲根都好 我講得佢地係有講得啱既地方 確實議會係廢 因為我地係唔會用到呢件工具 唔應該對佢有一絲多餘既幻想 但唔用還唔用 呢件工具你唔用但一定要整爛佢
留名
推到出宇宙!全力支持攬炒巴
推呀屌
攬巴 時機一到 只要揭杆起義 定追隨者衆 終極敵人 是中國共產黨 滅共決心 至死方休
Pushhhhhhh!!!!
推!寧化飛灰 不作浮塵!
光復香港時代革命!
push G 持
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞