【錄音短片】我,攬炒巴,唔會因爲對家出100萬追殺我,就怯同縮

5001 回覆
11844 Like 68 Dislike
連login 都懶你覺得唔垃圾咩
收到晒你講既野
攬炒巴自己都知道
投降派犬儒派五毛等等
以前都會同佢地拗
而家就廢事比attention 佢地了
我聽左佢同連登仔既對話,真係駁唔到佢,因為連登仔的確係選舉有過多期待,得一個「我知冇用,但都可以當六合彩去試」,實在太弱雞,所以先好似佢佔上風。

白兵陳述左好多事實,議員出現穩定既 35+ 的確近乎無可能,所以攬炒巴從來都期望過 35+ 光復議會,係叫大家 35+ 攬炒議會,議會冇可能光復,但仲有可以癱瘓,就算DQ都可以有民意加持作用,有利街頭、國際戰線。

大家正確對待「35+」唔好同佢爭論「議席仲有乜政策上既效用」,全面支持攬炒,就好易駁到佢。

歡迎你參考我個人提出既《議會攬炒約章》,入面仲有DQ既應變方案:
https://lih.kg/fteMJS
攬炒團隊要小心!!!

但願從此人人覺醒,再無大眾、本土、泛民之分。

講得好, 前幾個星期嘅鬥黃POST, 冇點睇
有時間真係唔好再浪費時間鬥黃
經歷過雨傘運動衰咩, 到依家都唔識醒??
如果大家真係想內鬥, 不如過埋立法會選舉建制大比數當選先?
到時一定大把時間互相批鬥啦
攬炒巴講中曬我心入面所想又整理唔到既想法 感謝你 love you
推 支持攬攬巴
我要攬炒
push
點解view數咁低!
CLSS阿!
支持!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞