[PC]上古卷軸系列集中討論區 32 派口罩?多撚謝晒

1001 回覆
14 Like 0 Dislike
推得爆依個先算
巴打係絲打?
淫娃
懶人包真係唔清楚,利申冇VR
Switch 版冇mod裝,玩唔玩得過?
呢隻game冇話玩唔過話哂都叫傳奇神作, 未玩過絕對可以買黎玩下
不過可能畫質就冇依家D大作咁TOP(雖然NS唔駛考慮咩畫質)
同埋D人樣西方口味少少
其實Switch版多唔多BUG?可以點解決?
我玩PC版遇過唔少BUG
印象最深有一關係做狼人任,
卡住係個陷阱監牢裡面,觸發唔到劇情
重新讀檔都無用,最後要打指令穿牆先搞得掂
上網睇PS版都有相同情況,唔知佢地最後點解決
隊短本人歸位
打得黑龍未
尋日苦戰完煌黑,比我休一休
冥赤點出的?打完一次調查了
依家冇冥赤 得M位上位金羊

統槍去農猛爆碎啦
bug一定有,因為pc兩邊版本都係靠patch fix bug
但Switch係新一D既版本,相對地穩定一D,少一D發生意外
摷咗好耐,摷到出晒水,手指都浸到巢晒皮

淫mod本身loverslab有個分板專係for VR
https://www.loverslab.com/forum/199-virtual-reality/

巴哈上面有個list列出咗邊啲mod可以喺VR用
https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=2526&snA=43156
keep住摷啲水先唔會乾
VR版個skeleton同physics
應該同PC版唔同
所以可能會難啲整到mod
想識絲打
最近又玩返
又裝mod裝到癡線

welcome back,we got some mod ready for you
屌 原來有男朋友
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞