[PC]上古卷軸系列集中討論區 32 派口罩?多撚謝晒

1001 回覆
14 Like 0 Dislike
5/27
女龍裔的惡夢
巢螋
Chaurus
懶人包先易出事首先我相信冇一個可以完美fit到你想要嘅野,同埋懶人包好易忘記自己裝左乜野

加新mod好易奶野
eso新Dlc唔知有冇機會見到瑟拉娜
mod係要逐個裝逐個試
最好係用Mod Organizer
將劇情、生存、咸嘢分開唔同profile
用LOOT處理好加載排序
再喺MO入面睇下有邊啲mod
同其他mod有檔案衝突

玩mod係一種學問嚟
係要不斷學習嘅
唔好成日期望有人煮埋俾你食
ctd 同bug天天新款
有次搞到時間停頓 console都冇用
有次搞室外永遠黑畫面

CTD IS FOR THE WEAK!
點解可以有表情,我D人打交扑野都係死魚
mfg console
https://www.nexusmods.com/skyrim/mods/44596

扑嘢嗰啲我自己都唔知點搞
不過我記得 Osex 有自帶表情
sexlab嗰啲就真係唔知點搞
點解你地D人咁靚,係咪用左filter
我nexus mod download companion果陣見到D截圖都好靚,但入到game雖然五官一樣,但點都差D咁
美圖獸獸
應該係你冇用ENB
齊齊用snapdragon Prime ENB玩PowerPoint
表情廚係自己用console 打
仲可以export出黎備用
打MFG SAVE [想save嘅filename]
想用就打 BAT [想save嘅filename]
我答緊佢問Sexlab點set啫
Osex會自動套用表情
Sexlab要先喺MCM搞咗先
當然,你唔鍾意佢啲表情
都可以用bat去自己整一套

mfg嘅作用,係save低一系列嘅
表情,用batch嘅方式連續使用
skyrim對應唔用嘅發音會有
唔同嘅口形同面部反應

mfg另一個作用
係持續執行眨眼呢個動作
mfg console
https://www.nexusmods.com/skyrim/mods/44596

扑嘢嗰啲我自己都唔知點搞
不過我記得 Osex 有自帶表情
sexlab嗰啲就真係唔知點搞
表情廚係自己用console 打
仲可以export出黎備用
打MFG SAVE [想save嘅filename]
想用就打 BAT [想save嘅filename]
我答緊佢問Sexlab點set啫
Osex會自動套用表情
Sexlab要先喺MCM搞咗先
當然,你唔鍾意佢啲表情
都可以用bat去自己整一套

mfg嘅作用,係save低一系列嘅
表情,用batch嘅方式連續使用
skyrim對應唔同嘅發音會有
唔同嘅口形同面部反應

mfg另一個作用
係持續執行眨眼呢個動作
解釋得咁勁唔見你出d靚表情嘅
呢排研究廢土4
之前未跑晒啲劇情
今次諗住跑晒啲劇情
之後再整個日本漫畫樣
嘅ahegao
唔知點解睇耐左,覺得D頭髮好似迷你章魚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞