突發!又有考生影barcode!今次有名!

522 回覆
889 Like 14 Dislike
藍絲總要犯同樣嘅錯誤
坐四碌望五碌
大家唔好推啦
一定係高手黎, 特登豪幾分俾你扣
唔好推啦
理得佢係黃色定藍色錯咗就係錯咗㗎啦
嗰個人係幾慘嘅 不過貼barcode呢啲幾日又有一個 好快網上就唔會記得 最難捱都係身邊啲人啫 佢一係再抬唔起頭做人一係學識一笑置之 呢啲大徹大悟嘅機會唔係個個人都有 希望佢唔好死啦
連登因為匿名所以9up唔使本 我諗好多人都開始唔睇 真係有啲可惜 因為難得有個聚集香港人嘅討論區
冇話得唔得罪嘅 邊有人咁得閒記得你個username
原來藍絲 舉報佢未
叫人post上去啦, report比考評局聽
其實大家知唔知點解唔影得barcode主要係驚改卷個個認得出係邊個 對其他考生唔公平 跟住仲有人行出嚟話影響佢一生乜乜柒柒 佢依家係連一個公平嘅考試規則都唔識遵守 以你地邏輯即係話遲啲人地出貓都唔好告發 會影響人一生
唔好推
再推
如果影人地果張barcode會點
輕輕一推
戇鳩仔
唔好推唔該
死又唔會嘅,不過影響嗮考試心情真係會無嗮心機,未必短時間內振作得翻,學你話齋希望佢過到呢關啦
啱啊,匿名就真係為所欲為咩,睇到咁多人仲衝入黎我都嘥氣
我又唔覺得自己講嘢過份,不過驚人地接受唔到姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞