突發!又有考生影barcode!今次有名!

522 回覆
889 Like 14 Dislike
我又諗起舊年堅堅保佑
我有同情佢所以我都有幫手拉 同埋其實都唔知佢係咪藍 但係我見你將好多似係正義嘅字眼去幫一個做錯野嘅人解釋就有啲睇唔過眼
雖然講係咁講 但我都認為連登有好多唔好嘅風氣 但而家未係時間指證自己人 ching咁有愛心上連登會好辛苦 希望唔好俾我呢啲仆街將你同化
影左相就下年見啦坐都冇得你坐
Reported to 考評局
真係Kai㗎喎
死藍屁咁就推爆唔該
推呢個
你咁講已經好好心㗎啦⋯⋯我都有諗過呢個人究竟抵唔抵幫,但係如果果個係我識嘅人甚至自己畀人當過街老鼠,狼狽到要del ac落荒而逃,作為一個人係會比死更難受。可能未必個個係諗,人呢個身分應該先於立場,追求一個自由社會要以人為本。雖然好難唔自帶filter睇人,佢又唔係殺人放火,唔明有d人咁興奮做咩姐?就算對人無同情心,都驚有朝一日咁畀人玩死啦⋯⋯同你一樣,有時睇連登真係好灰,班友又mean又淨係諗鹹嘢又無人性(戴頭盔未必個個係唔好對號入座;mean係種情趣,但係有d人玻璃心你唔知,你大力左又唔知),雖然唔知隔住係個mon之後嘅人係咪真係咁諗,但係如果覺得有d嘢太過份唔係要反抗咩?同埋如果唔係咁諗嘅話,唔好搏出位帶風向講d難聽甚至出事嘅言論,講d有建設性嘅嘢唔得?真係忍唔住爆lol 睇黎會得罪成村人不過我想呢度尊重言論自由、唔會用網絡暴力去打擊言論自由所以試下唔censor自己,立flag
唔好推啊!!!
條路自己揀仆街唔好喊 而家包括所有改卷嘅人都知佢係邊個佢冧把 對其他考生係咪公平先
人生5**
輸民意架 比佢走啦
下年見
208657249考生加油!坐4望5
到底有冇一年係無人影barcode
平時唔上連登就係咁架啦,有上開連登根本就唔會犯依啲錯
應該話佢有聽試場主任嘅宣佈同睇試場內指引就唔會犯呢啲錯
pin依個啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞