突發!又有考生影barcode!今次有名!

522 回覆
889 Like 14 Dislike
利申我唔係藍都唔識佢,只係覺得香港人係度追求緊一個自由公義、可以和平共存嘅社會,但係為左抹殺非我族類放棄原則同道德,咁雙重標準好咩
年年都有呢種人
如何係雙重標準, 規則講明唔準影, 而家佢影然後舉報佢叫放棄原則同道德? 犯呢種錯就唔係錯 犯其他錯先係錯 咁唔係雙重標準? 唔報係人情 報係道理 仲有唔好乜撚都關黃藍事
下年努力💪
黑色褸個女仔背影睇落幾靚
比如一個中三嘅人考中三嘅卷攞滿分
convert做AL係等於E
唔通嗰條友讀到上中七考中七嘅卷都係攞E咩?

因為dse淨係讀三年 份卷易啲
所以level 4 都只能convert做AL嘅D
18歲仲細路仔
咩眼光
有肉地先可愛
Ching咁都睇到?
諗起艾粒自動餐
話個仔21歲仲係小童
你睇下前面d留言先啦,有好多人都話係藍就推,手足就有罪惡感,唔係雙重標準係咩?btw我無講過佢啱。你都識講唔報係人情,將心比己,如果你考完份卷果陣貼漏左barcode,問監考員可唔可以癡翻,佢同你講你抵死啦,人地個個都係考試時間貼㗎嘛點可以畀多d時間你貼。無錯佢係依法辦事,你都無得port佢。
法律不外乎人情,如果佢放你一馬,你未必會感恩戴德一世,但係至少你唔會記恨佢。何況而家係無限放大佢嘅錯、網絡欺凌緊一個細路。如果佢係藍,一眾黃嘅網民公開立場圍鬥佢,佢只會變得更藍,更憎呢個冷漠嘅社會。如果你鍾意一個人情味只限於自己人,對其他人可以一丁點同情都無嘅話,咁我地已經無咩討論空間。
又唔使坐幾碌嘅
要坐多年啫
有相留底又有barcode del都冇用
每年公開試最期待見到呢啲傻仔
陳再修啲fd
Who cares
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞