CLS! 大J老婆真係唔話得!

525 回覆
2382 Like 72 Dislike
婚姻從來冇分何謂正確何謂唔正確
你估佢要搞佢會冇錢咩
男女雙方有共識咪得,婚姻係雙方既野
大J有講過點解揀MAI唔揀佢
不過比連燈仔應該會揀呢個
唔好意思囉
反而我覺得係時下啲父母
仲想搞大龍鳳多過一對新人

你見識過搞婚禮 就會好討厭呢件事

Anyway 重點係Mai san好好唔話得就真嘅
女方唔知但男方得罪咁多人邊請到人飲喜酒,唔請觀眾可能得2枱男方
我地港女點算
唔知幾時變到除左草錢買樓之外仲要草錢結婚
郁下都講緊幾廿萬起跳
男方既話比完幾廿萬出黎,仲要比啲姊妹玩一輪
一早求左婚
之前有片
岩啊d人成撚日話唔係2個人嘅事要顧屋企人
咁屋企人如果唔鍾意你另一半係咪要分手添啊on9
用咁多錢又做大龍鳳俾人睇,唔通唔洗顧自己感受咩
我自己都反對擺酒婚禮,但我覺得戒指都唔洗真心幾難得,我自己都接受唔到,所以先開post讚佢但大家重點就落咗去擺酒到
仲要同人搭枱

花錢買難受
沙律30萬呢
確實係人生大事黎既
不過都係果句
大搞定小搞甚至唔搞都係兩個人既事
闔府統請,請班一年都唔知見唔見到兩次既親戚黎飲都係做樣
準備攞嚟搞婚禮
唔覺有乜問題各人有各人喜好啫 有啲人中意舖張 有啲人中意低調 結婚個兩個達成到共識咪得囉好過搞到大一大之後離婚個啲
婚禮場show根本係搞畀四大長老睇
日本有樓 香港有樓
你話會點?
佢個fd 正好多
mai同大J覺得ok咪得,關你地接唔接到咩事
香港人對人私生活乜都鐘意指指點點
如果好女人個標準係咁,依個世界有幾多壞女人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞