CLS! 大J老婆真係唔話得!

525 回覆
2382 Like 72 Dislike
個個人結婚買到可以幾值錢on9仔
窮撚世界果然好窄
原來值唔值錢係咁樣衡量你嘅思維真係闊到我大開眼界
其實有冇諗過無人想知你地結唔結婚
以後有朋友派貼俾你記住咁答返佢呀
真,有智慧思想開放好難得既好女仔
個個買到既野都叫值錢,再者值錢個值字係講梗個樣野值唔值,完全唔知你論點係咩
無特別原因既話幾熟派俾我都一律唔去,只會做返有突既人情俾佢,唔想又要做人情又要浪費時間去睇個個一樣既show
咁都有得吹奏
講就好有型
事實係咪咁就唔知,或者根本無fd
至威係你
你話係咪係囉
擺完酒碌爆晒d人情卡,反而會小好多朋友,我都覺得你將會無朋友
男人憎做呢樣野都真係唔關愛唔愛事, 覺得唔關事, 重點係洗得唔值又曬心機時間

鍾意既我寧願洗曬係蜜月, 嘆到豪一豪, 都唔撚想比d撚樣商家賺
個個都會買,但件嘢又唔值依個價,咁一定係依個世界啲人癲咗啦得返你最清醒真係要頒個獎俾你呀
威過你少少,以為自己好受歡迎好多人想睇你擺酒既,唔該屙篤尿照下自己個樣先
就係有你呢d垃圾都當係寶所以先會有價值,無腦真係線撚可悲
幾百蚊比個面食餐飯有乜所謂

其實去人地婚禮,仲可以見到D平時唔會約嘅舊同學朋友
如果我知道你係邊個 我一定唔夠膽串你
要俾幾百蚊先有機會見到舊同學,睇黎你都多朋友極有限
同埋我唔去都一定會俾4位數,幾舊水太cheap
垃圾真係垃圾,咁就認輸了
求婚戒指真係唔值喎
又貴 又驚整唔見 買錶好過
嘩好有型,唔去都四位數。
咁我比五位數囉 鳩up邊個唔識

話明平時唔會約嘅同學,閱讀能力0分
平時唔會約既仲要俾幾舊水先有得見,獨撚跌落地死都要乸返咋沙
求婚戒指啲人通常放喺屋企,好少會唔見不過我覺得都係一個象徵啫
唔知邊個先係憤世撚
緊係輸啦對住你啲反社會人格癲佬點會贏啫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞