CLS! 大J老婆真係唔話得!

525 回覆
2382 Like 72 Dislike
鑽石既作用係攞黎炫耀
正如點解唔用舊幾兩舊水既手袋 要去買鬼死咁貴既LV gucci

如果你淨係諗住實用 你係賺唔到大錢 要賺大錢 係要諗點勾起同滿足情感需要

溝女都係咁 唔好做實用 要做名牌
你有錢有樓只係實用 條女為需要為穩陣先嫁你
flirt到佢出哂水 勾起到佢情緒 果d 先係真正生存係佢個心入面
唔通私底下比哂全副身家都要話你知
有個朋友結左婚幾年一直怨佢老公冇送過戒指
最近仲搞緊離婚
幾個朋友都話係佢老公問題
但我又唔覺冇戒指有咩問題
我同我男朋友都一早傾好左行大J呢套
叫左佢千祈咪哂錢搞呢樣搞果樣
可能我摺 我唔鍾意戴手飾 唔鍾意影相 更加唔鍾意著住咁顯眼既婚紗比咁多人睇 唔想成為人地既目光
如果唔係驚佢同自己出咩事要合法老公老婆簽名都唔會結
得罪講句,有D野一定要做,依家恩愛無所謂,第時鬧交就會拎出來講
唔係個個都鍾意做戲比人睇
你識埋啲支那狗緊係啦傻逼
前幾年求婚唔係有戒指咩 定係我記錯
佢老婆又食齋 又種菜
就知佢唔想嘥錢搞咁多野
嘩屌你係咪覺得自己係浪漫大師
我意思係你冇閒錢唔好撚買
你有層樓再買鑽石就係浪漫勾起佢情緒
你連基本需要都未滿足到 買粒石比人睇好撚馨香咩
再講真係要滿足到佢內心都係因為佢對你有意思
咁你送支花條女一樣冧你㗎啦 大把有價值嘅嘢可以送 同粒鑽石完全冇關係

仲有up乜鳩賺唔賺大錢啊
學諗滿足情感需要?你賣鑽石就賺大錢啦
十萬八萬買鑽石送比人你賺乜鳩錢啊??
呢啲老婆去邊揾啊
只要個老公有樓有錢
呢d門面工夫唔要好閒
除左冇頭髮外佢仲有咩輸
呢啲咪真老婆囉,好彩我嗰個都係啫
起碼唔洗擺酒啲戇鳩野
兜圈讚自己條女

Anyway, 恭喜大J
btw我其實唔覺擺酒好on9
我覺得係個好好嘅回憶
利伸:上年擺左
都係
恭喜
各人有各人應求,我起碼二面都無呢個需要
你咪撚on9喇
唔俾唔鐘意㗎?
加上依咖搞依d咪又係俾人屌
其實影結婚相或者買戒指可以幫襯黃店,大J咁有錢可以幫補吓啲同路人
啱啊 戒指本身價值唔重要
但係一定要有
老土d 汽水拉環都要隻啦
大J好野,唔做所有無謂世俗野
佢老婆係好,不過大J有啲衰,介子都冇,仲要求完婚拖咗咁耐,女人口講冇所謂未必真,好女人嘅,你問到,體諒你一定話唔需要㗎啦。
BTW恭喜
係香港既女仔願望,做撚到變左公式化,個個做左佢唔做覺得無面
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞