[高達扭蛋/盒蛋討論區6] MSE / FORTE / FW# / SDFC etc...

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
仲要咁多部overflag得哈姆太郎部custom flag冇裝G力限制機動力先至可以壓到座天使
但係就會用到嘔血
btw睇返GN Flag原本機設覺得幾好笑
個偽爐純粹係為咗推進同提供輸出畀光劍
機體動力,運作依然用返傳統能源
為咗更快裝甲重薄過普通flag
假設自己快到敵人打唔中呢個設定好型
對付trans-am
片桐: 啱啱接觸高科技嘢,黐得埋仲用到已經好好,鬼叫我老死堅持用國產貨打大佬咩

https://tamashii.jp/item_brand/nxedge/?no_cache=1
相隔2年估唔到NX仲會出高達
魂限ASTRAY RED DRAGON
終於可以skip一隻
呢個真
哈姆太郎谷到部GN Flag盡都冇解體
不過睇返當時Union都好多黑科技
有黑色塗裝嘅Flag多數都有抗光束塗層
當時冇一個國家做到呢樣嘢
啱啱想開櫃搵返隻FW GN flag 嚟J先發覺唔見咗
撚鳩lockon嗰場型到喊
哈姆太郎嗰次好彩咋
咁啱lockon冇將GN粒子優先畀武器用
overflag條防禦棍先至擋到
如果唔係抗光束塗層都幫唔到幾多,隻手肯定爆硬
都要哈姆反應夠快, 唔係好似Joshua條7頭皮咁
https://youtu.be/AB-fLfO8h1E
衝出去柒
仲要射中駕駛艙,渣都冇
Converge同MSE有咩大分別有冇size對比圖
mse 郁得
玩開mse
下面兩set fw 值唔值得入?converge 係咪QC 好差
一隻NX都無
見佢翻出反而相入
原來MSE-EX23仲有得訂
唔知EX23主體合唔合到落再販隻EX03背包
正常都合倒
點解隻ex22要成千蚊
因為銀雷真係好大隻
EX09已經出過一次白色
泰坦斯配色價值提升$110
銀雷真係幾正 同埋暫時應該無同樣產品 除左gk
不過過千食玩/扭蛋唔捨得買
明晒過千真係有啲突破唔到心理關口
銀雷突破到
MB SF同命運嗰幾件膠翼就真係突破唔到
NX幾時找蘭斯洛特同真三一條數
改裝左隻z可以變形

唔係呀呢排啲QC做得好好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞