【有片】黑警虐待6歲兒子,拳打腳踢︰「就係你呢啲人搞亂個社會!」

4095 回覆
7508 Like 64 Dislike
CLS
其實段片係邊個影
我傾向相信上面個comment
保護兒童課接得case唔會幫狗play down,但同樣係奈佢唔何。
唔知條片係發生左咩事先流出架呢
屌 唔好咁又怪埋個賓妹啦 講真可以做得啲咩
將心比心你係賓妹 孤身隻影嚟香港打工 你都唔會夠膽報警拉鳩返自己老闆 前提仲要自己老闆都係差佬
cctv
開左名先啦,社工行頭咁細,要佢一世搵唔到工
啲人拍嗰陣係咩心情
住得海怡半島你驚會窮咩仲有社工專業守則不嬲係睇小朋友發展為首要 錢銀真係其次 一定係解決家暴問題先
呢個都係大仆街 幫兇
垃圾人
麻煩大家對準槍頭 質疑投訴警察課作用
以下例文 歡迎複製洗popo facebook版

幫大家劃出個重點來"報警後涉事警察被同袍包庇"
樓上果班所謂中立人士唔好急住幫警察洗地
警察果邊係因為有哂片禁唔住件事所以先被逼承認事件
如果無片個老婆告到2046警察都唔會開file
點解就唔可以有個有良心既警察係收到虐兒投訴既時侯就出手檢控同僚??
仲夠膽市民講話投訴機制恆之有效??
個細路6歲被人虐待左3年,投訴警察課幫佢做左D乜野???
樓主你朋友係有同社署接觸過?
有報過狗?
有入過醫院驗過傷?
醫務社工唔建議報警無乜參考價值
重點係上面三條問題。
班毅進仔根本已經控制唔到自己
有無講真係死無對證

不過睇返單報道話句嘢似乎係QM個醫務社工講,唔係打仔組個伍姓社工,而家個個以為係佢,呢鑊佢唔好彩
Push
無睇清楚唔知佢住海怡,sor
不過無論如何單野要追究都底
Push diu
虎毒不吃兒
黑警禽獸不如
錯 ❕ 早期香港政府買左海怡半島部份單位,作為公務員宿舍,隻狗可能係住宿舍 .
咁不如話唔見血都唔算有傷
個個係6歲小朋友 咁樣推佢又鬧佢垃圾又搵野掟佢
表面傷易好 心靈創傷好撚大
海怡有部分係政府宿舍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞