【有片】黑警虐待6歲兒子,拳打腳踢︰「就係你呢啲人搞亂個社會!」

4095 回覆
7508 Like 64 Dislike
好忙,係地鐵站門口籌緊錢保護兒童
唉好擔心,希望佢無俾隻黑警搞
好出奇咩 , 有咩人會咁樣打細路 ? 屋企打完出街打人地個仔,屌佢老母
3萬個全部就係呢啲人渣
一定一模一樣
全部都該死!!
條垃圾社工影衰成個行頭
推!!!!
推!其實香港有好多e d事件發生 每一日都有發生緊!唔建議搵社工 幫助唔大 社工會同番佢既父母講 係咪仲係有ed 事 最後個細路只會再比人打多幾次

我就係其中一個 我老豆老母係熱愛政府 熱愛中共由細到大 小小事就乘機打鳩我 無論我係唔小心跌爛個碗 定係將d衫冇放好 佢地就會乘機打我 係咁車我塊面 特登去買d打得痛既工具 藤條 鐵條果d⋯⋯講d佢地唔啱聽既說話 佢地又會打我所以我一早已經學識講假話 講佢地鍾意聽既野 等我大個有經濟能力 獨立生活到 佢地就唔可以再咁打我

我會開始運動 開始操練下體能 等自己可以涯打 到最近 大隻左 佢知佢唔可以再打我 因為我已經學識反抗 夠力反抗

如果樓主朋友見到 其實你已經好好 你至少有得幫你個仔.....我係兩個父母都打我 只要佢地一齊講冇e件事發生 社工完全唔會信 有傷口都唔會信 因為....佢地唔想做額外既野

加油 快d拉翻個小朋友出黎 佢係e個環境生活唔會開心
利申 男 22歲 性格 思想嚴重受細個既影響 e加唔信任何人 連女朋友都唔敢搵 唔敢信
死黑警,食屎啦自己仔都打
我淨係可以講 , 而家香港警權最大 , 任何黑警犯事既野冇將證據拎出黎公諸於眾形成輿論 , 就只會不了了之。
佢老母可以咁樣比佢老公打個仔三年
如果係我打一次都即走
佢唔走咪又係驚冇錢要自己一個養個仔果d?
打手足投射返自己個仔度

黑警落地獄啦
人生冇得將就

一開始將就嫁人

將就生仔 再生多件

一子錯滿盤皆落索
係咪唔記得咗班社工手足?
其實樓主#1已經有講事主搞緊離婚, 隻狗死拖爛拖
至於嫁狗呢個問題, 我諗佢嫁果陣應該係雨傘前, 細路都6歲, 出世果年正正就雨傘, 即係大肚果陣成件事未開始
pp
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞