‎95巴絲繼續爆PO (280)

1001 回覆
1 Like 8 Dislike
櫻花花期又就嚟啦🥳
韓國一直都係賞櫻、賞花嘅絕佳地點💐
想同三五知己喺櫻花樹下打卡?
變裝皇后紅寶石開著一輛破爛露營車橫越美國時,結識一名教人意想不到的夥伴:愛撂狠話的 10 歲偷渡小鬼阿潔。
去過晒大阪、京都、神戶等繁華嘅大城市,想去一個特別啲嘅西日本旅行?😎
從米芝蓮綠色指南美景、歷史遺跡、知名電影場景、日本造酒場參觀等多元旅程,體驗最地道嘅日本生活🎏
JR 關西廣域鐵路周遊券+岡山絕景一日遊,彌補 JR 去唔到嘅遺憾。
喺日本百選瀑布-神庭瀑布,度假勝地-蒜山高原同古裝劇拍攝點-倉敷美觀地區散策觀賞美景,最後到榮登米其林指南嘅鷲羽山展望台欣賞瀨戶內海夕陽來結束行程。
走訪銚子溪猿之國觀察猴子嘅姿態,搭纜車眺望寒霞溪嘅壯麗,拜訪「二十四隻眼睛」同「魔女宅急便」拍攝地,欣賞小豆島之美。
5 日 JR Pass 無限搭,慳錢又便利嘅新選擇,輕鬆暢遊關西廣域。
日本山口縣人氣景點觀光巴士+
JR 關西&廣島鐵路周遊 5 日券,
彌補 JR 鐵路去唔到嘅遺憾。
遠眺嚴島神社大鳥居,遊覽日本三大名橋之一錦帶橋,再搭纜車到岩國城,在高處欣賞城下風光,最後參訪村重酒造,免費試飲日本酒。
日本 JR 關西&廣島鐵路周遊券+
廣島世界遺產觀光巴士,連續 5 天享受快速便利嘅交通。
搭乘舒適觀光巴士,遊覽廣島市區景色,親自感受原爆嘅歷史帶俾廣島嘅影響,深入了解廣島嘅在地文化同歷史。
日本 JR Pass 關西 & 廣島地區
鐵路周遊 5 日券,輕鬆玩遍
西日本與廣島地區。
搭上大久野島觀光巴士,前往以「兔子島」著稱嘅世界人氣景點「大久野島」同兔子們親密接觸,以自己嘅步調漫步於無人島中。
日本 JR Pass 關西地區鐵路周遊券可連續 1 / 2 / 3 / 4 天無限次搭乘,還能搭乘關西機場 HARUKA 特急列車快速往返市區,玩遍關西地區。
搭配大阪出發嘅往返高速巴士車票+「NARUTO&BORUTO忍里」門票,暢遊人氣動漫火影忍者主題樂園。
餓醒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞