古惑仔漫畫大結局

196 回覆
70 Like 7 Dislike
佢係專欄暗示唔摺係因為想用盈利嚟幫手足
呢個理由真係幾新穎
呢批書點搵錢?
真係賣得出100本可以剩袋?
中華英雄好睇到
如果搞網上版,5蚊10蚊買黎睇 可能仲有餐晏仔揾下

依家真係好少見到後行買薄裝
一開始係水深寫架嘛,之後水深同牛撚反面,自己出去搞火武耀揚
中華英雄啲劇情而家唔啱睇啦,不過嗰陣馬sir手畫真係堅
以前神兵/天子/風雲, 真係好好睇
開頭寫金尊貴果段覺得係講緊牛佬自己
封面扮黃呃後生仔買內文又寫衰後生仔
兩面不是人
我都好唔明究竟白粉南想統一江湖,令佐敦搵暗黑之門買兇殺白粉南先,定暗黑之門叫立花殺白粉南令白粉南想統一江湖先?
要問牛佬
講到明係短篇嚟㗎
啊屌你老母重有六大,成班傻西黑社會大佬圍埋隻揪講出黎都比人笑,不過其實都幾好睇嘅嗰時。
最撚大問題係出咗六大,打完第一次分部之後係完全冇撚提過六大嘅所有野。好似全撚部人都唔記得咗有呢樣野咁。
《古惑仔》大結局象徵一代文化icon終結 香港漫畫的末日 論港產片的精髓〈蕭若元:書房閒話〉

https://www.youtube.com/watch?v=tZqWX5rSJLA&fbclid=IwAR0HsBm0J5qwHW1kDVnlj1-464BoiQoNmEAhFHAOPBTVO7eT-bzG7kwoqWs

燒山好野、多謝燒山~
有冇人睇過九龍城寨 好撚正
第一輯都算正常
依兩期阿修羅好撚好睇
好睇,繼續支持和仔
上一期睇到好sad,天妒英才
今期開殺神mode
今期好癲,見人就斬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞