古惑仔漫畫大結局

196 回覆
70 Like 7 Dislike
老實講,我係佢fans
經常幻想佢可以他媽的回勇,出返本驚世新作
又或者同馬sir和好,合作出本短篇漫畫

雖然機率重低過全部黑警被制裁
他媽的小金魚便早已回塘矣
之前做導演拍燃燒的夏
好似都拍左好耐啦wo上左未?
呢套唔係上戲院架,網上播之嘛
個end膠撚過tvb橫掂都係畫埋見到耀揚山雞果d啦
https://s.nextmedia.com/realtime/a.php?i=20200501&s=10829392&a=60886691

牛廢老根本到而家都唔知自己死乜。

細飛擔正嗰期都忍佢。但後尾黐埋鳩達,一味淨係短炒,係咁出柒角、寫唔起就摺咗佢。難得細飛同生滋搣甩陣柒味、有返少少野睇時,你同我摺埋佢地?當堂嬲到cut書。

佢要賴呢行嘅整體銷量,又唔見邱福龍、鄭健和死(銷量無90年代黃金時期咁好,但起碼未死、未話摺書就賴整體銷量差)?前者畫功精細過你N倍、後者故事有心思過你N倍。

牛廢老仲好意思講自己為咗攪三日刊、d工序要偷工減料。咪就係你玩呢d殺雞取卵嘅19野、學晒鳩達d衰野,咪玩爛咗《古惑仔》個招牌囉!真係慾狼都無你咁仆街!

你肯有心寫返當年「大東用計將龍頭南玩到變道友南」嘅劇情(都唔要求你寫得返拍得住車仔嗰d情節啦),再唔係肯比心機鋪好游子健條線、好好寫道友南父子相殘,你駛摺書?
仆街個結局鳩撚過cctvb

牛佬係咪諗住reboot過古惑仔呀?
講佢地翻大陸開大片已經無睇,為打而打嘅鳩劇情
可唔可以講下點解同立花開片
立花話接左任務要殺陳浩南,粉南又on99信晒,咁咪劈立花囉
認真市道差還差,好睇既封神,殺道,鐵將果d我都仲有真金白銀去買實體書,你後期本野寫到二代咁,又寫到南哥變南神……點買………
4千書
唔怪得牛佬成日話狀態唔錯, 原來要自我催眠
唔怪得有一排課金做會員(VIP?)可以出現係書入面
港漫淪落到咁地步真係好陰公
4000書 $2X一本 十皮野都無
福龍本山海唔知會唔會好少少 如果賣書少令到佢唔再出真係好可惜
不過吸引唔到新一代買又真既 始終港漫俾人印象唔好又咸又暴力 當年小學買本拳皇都好似做壞事咁 仲話要叫而家班家長俾細路睇真係無乜可能
地中海死左之後無睇了
D薄裝書好難收藏,不如整app啦
個理由真係是9但到 江湖巨人吹到仁義智勇 柒牛已經唔撚記得自己之前寫過乜9
地中海死得好冤枉 搵2個二代俾佢搞正仲合理 就咁打爆文華隻眼就算
Me too
牛佬寫死左呢個角色
佢死嗰集我想燒書
無睇開, 點解叫做金人妖?
個樣似
後期d人物設定奇奇怪怪咁
樣又唔知點
名又平凡,無江湖味
劇情變左做打拳
突然有事就搵番個舊人出黎
無lala個舊人(牛姑)又死埋

突然又黎過xx之戰

寫緊果個人好地地突然又會死左
港漫之友

當年買好多殺道/封神紀
而家間中都會攞返出嚟J

嗰陣跌醬縱橫未開始死拖之前都好睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞