[ORBIT] LOOΠΔ 本月少女討論區 (18) - 貼圖區第二彈 暨 等待完全體回歸

1001 回覆
7 Like 5 Dislike
佢寫係"Package" 我地自然係好大期望啦
寫Photobook我地就唔會咁失望 不過有碟都開心既
對bbc冇期望,自然冇失望

btw,仲理解緊BBC條Pre-order gift rule, orbit 2.0去bbcshop有photostand, withdrama就冇orbit preorder但係全世界送photocard+抽video call...咁究竟係咪咁理解&去邊度買
全部Preorder: Polaroid X1 (44種抽1)
2.0: Photostand X1 (11種抽1)
withdrama: Photocard X11 + 抽Video call

係唔係咁 即係2.0得個stand冇photocard?
睇嚟係喇
orbit2.0仲只可以用返bbcshop

九個秀映

呢張Orbit標準裝備又Upgrade咗

IN FIS WE TRUST

改咗所有Preorder都有Photocard X11
可以唔洗硬食withdrama貴運費
又破財
shit arm arm 先買完硬食30 Usd 運費
我拎張debit card試咗下
兩邊加埋運費都係差廿蚊左右
反而drama好似仲平
利申:OKVIT買
OKVIT好似買滿100USD免運費
70就有 90仲有15%OFF 但邊有咁多野買
搵條友夾就過100啦...
我係withdrama買兩隻加埋運費就已經超100 #feelsbadman
開頭都有諗過搵 不過上次夾完SG要補運費
btw覺得手燈張單可能都要補
搏個Video call?
補就預咗希望補得少d咁解
想搏個polaroid 不過咁樣好似係okvit買三張有機啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞