[ORBIT] LOOΠΔ 本月少女討論區 (18) - 貼圖區第二彈 暨 等待完全體回歸

1001 回覆
7 Like 5 Dislike

Yves要下集先有得睇揀roommate

聽日有三合一生日Vlive
個kcon real idol 24hr使唔使member先睇到
聽日果個?睇番上面寫MEMBERS ONLY 我估應該要
廿號我估就唔洗 不過我都唔太肯定 好複雜
http://www.kconusa.com/how-to-become-a-kcontact-member-explained/
WHAT COMES WITH MY KCON:TACT MEMBERSHIP?
7 Days of Live Concerts & Meet & Greets
KCON:TACT Original Series - “Real Idol 24-hour” and “Backstage Behind.”
Member-exclusive VOD - VOD–200 fancams, concert and M&G replays
冇join到 等人連字幕upload先
我都未買 本身見佢廿號先開始諗住遲下先 冇估到咁早有野睇

Center粉紅公主Lip今日似係生日會主角
點解唔著埋條圍裙自拍
發現成隊周不時都會著依類中學老師大肚衫
係贊助定係造型team嘅執着
終於有得睇今次啲b side
見好多人都估係Number1
條片仲有跳Sowhat同cherrybomb(老是常出現)
一日4-5組 唔知一隊有幾多時間呢
應該都係Cody taste啦
今日播既FIS Yves套衫都好唔掂
今日kcon real idol 24hr一個鐘左右 廿號唔知係咪都一個鐘一隊?應該唔會咁長掛
24hr大部份時間都係講成員計劃點準備Yves生日Vlive 投票選choi PD既Zombie Game
編舞係最後訪問果時剪入去既畫面嚟 都幾碎下 混埋咗sowhat同cherrybomb
想睇多啲呢種日常練習畫面 但得好少
https://twitter.com/loonapress/status/1271401209228857346
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞