F1 2017 巴林站 討論區

965 回覆
3 Like 53 Dislike
我行開一陣姐, 成事又響度做ON9仔
看誰能笑到最後
天地有正氣

康打會笑到最後😎
看誰能笑到最後
天地有正氣

康打會笑到最後😎

看誰能笑到最後
天地有正氣

康打會到最後😎
看誰能笑到最後
天地有正氣

康打會笑到最後😎

看誰能笑到最後
天地有正氣

康打會笑到最後😎

再渣架爛鐡真係會退化,去玩indy伍佰係啱既
德媒曝光法拉利秘密:疑用可變形底板

垃利架車今年邊個大師整 咁撚堅
sauce?

爆偈就幾勁都冇用

爆偈就幾勁都冇用

賓士2017 唔會再有nono 既問題

法拉利將在日本站加入升壓渦

爆偈就幾勁都冇用

拆撚晒啲翼吖笨

2007 年唔係玩過喇咩

flexible aerodynamic component 唔係outlaw 左咩

爆偈就幾勁都冇用

拆撚晒啲翼吖笨

我驚你康拆哂d 翼冇哂drag 都唔夠笨屎快呀
咸爺係咪特登唔發力
不過佢隊友真係好屎,睇黎下年佢份約都窄窄地
應該淨係bam咗可變形頭翼,即係前幾年Red Bull嗰隻。
咸爺係咪特登唔發力

P1,P2咁快做乜
咸爺係咪特登唔發力

P1,P2咁快做乜

honda想快都無得快

爆偈就幾勁都冇用

拆撚晒啲翼吖笨

我驚你康拆哂d 翼冇哂drag 都唔夠笨屎快呀

咸爺係咪特登唔發力

P1,P2咁快做乜

honda想快都無得快

係證明康打有幾慢

2007 年唔係玩過喇咩

flexible aerodynamic component 唔係outlaw 左咩

垃利今年個側箱 加埋而加底板

都係打唔贏賓士
應該淨係bam咗可變形頭翼,即係前幾年Red Bull嗰隻。

彈彈頭翼個ground 係flexible aerodynamic component
變形底板點講都係flexible aerodynamic component 喎

(當然, 要響deformation test 度變型先可以outlaw; 而就算變型都有tolerance level, 真係要睇條rule 寫到幾緊)
賓士同垃利搞咩
bo77又飛咗出去...
bo77又飛咗出去...

型既嘢,你識咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞