F1 2017 巴林站 討論區

965 回覆
3 Like 53 Dislike
https://youtu.be/Kq9CTsuJe6A?t=4m33s
大頭玩野

engine problem
vet 識玩 琴日幫手試2018軚,呃多一日試車

Vet 今年5屆
vet 識玩 琴日幫手試2018軚,呃多一日試車

Vet 今年5屆

有車渣渣盡佢

好似靚仔左
Bahrain F1 test AM report: Valtteri Bottas quickest for Mercedes and Ferrari hits trouble.

http://www.motorsport.com/all/article/?id=895686

好似靚仔左

笑得多靚仔左
https://youtu.be/Kq9CTsuJe6A?t=4m33s
大頭玩野

engine problem

engine problem: too slow

好似靚仔左

笑得多靚仔左

下 屌呀 咁叫笑咗?

好似靚仔左

笑得多靚仔左

下 屌呀 咁叫笑咗?

笑bo77as呀 痴得成事多?

好似靚仔左

笑得多靚仔左

下 屌呀 咁叫笑咗?

係呀 今日全日冇試車齋用手機 睇到成事啲on9嘢多 差啲變埋成事

好似靚仔左

笑得多靚仔左

下 屌呀 咁叫笑咗?

係呀 今日全日冇試車齋用手機 睇到成事啲on9嘢多 差啲變埋成事

你講乜撚嘢呀?

好似靚仔左

笑得多靚仔左

下 屌呀 咁叫笑咗?

條撚樣而家撐蕉同垃利, 睇路呀

好似靚仔左

笑得多靚仔左

下 屌呀 咁叫笑咗?

算鳩數把啦佢

好似靚仔左

笑得多靚仔左

下 屌呀 咁叫笑咗?

算鳩數把啦佢

睇下點

好似靚仔左

笑得多靚仔左

下 屌呀 咁叫笑咗?

算鳩數把啦佢

睇下點

康打終於贏咗喇
有飛機好快打

McLaren can't explain "best day" of 2017

https://www.motorsport.com/f1/news/mclaren-can-t-explain-best-day-of-2017-895912/?s=1

下 屌呀 咁叫笑咗?

算鳩數把啦佢

睇下點

康打終於贏咗喇
有飛機好快打

McLaren can't explain "best day" of 2017

https://www.motorsport.com/f1/news/mclaren-can-t-explain-best-day-of-2017-895912/?s=1

打完就衰返
只有賓士係點燈都唔會死
只有賓士係點燈都唔會死

上年西班牙咪燈過
只有賓士係點燈都唔會死

上年西班牙咪燈過

年尾咪又係賓士贏哂 賓士係越燈越強
只有賓士係點燈都唔會死

上年西班牙咪燈過

BENZ
睇到TOTO個樣都唔想十卜
拉利就唔同
只有賓士係點燈都唔會死

上年西班牙咪燈過

BENZ
拉利就唔同

白頭佬好型
只有賓士係點燈都唔會死

上年西班牙咪燈過

BENZ
拉利就唔同

白頭佬好型

只有賓士係點燈都唔會死

上年西班牙咪燈過

BENZ
拉利就唔同

白頭佬好型

This is GAY
之前F4大炒果個要雙腳截肢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞