F1 2017 巴林站 討論區

965 回覆
3 Like 53 Dislike
索伯與本田引擎合作即將達成 2018年起供貨

FIA考慮打破規則幫助本田引擎 需得車隊一致同意

垃圾都有人要

垃圾都有人要

等睇牛牛話贊成
唔知琴日定前日 太陽神先話想威記同老麥呢啲隊有返競爭力 FIA 即刻做嘢
成事是咪傻左啦
成事是咪傻左啦

佢開始想整死蕉同垃利
鳩堡vettel睇路
成事是咪傻左啦

佢開始想整死蕉同垃利
鳩堡vettel睇路

正契弟黎

垃圾都有人要

引擎唔洗錢加比埋贊助 沙巴肥肥了

垃圾都有人要

咁2018邊隊包尾

垃圾都有人要

咁2018邊隊包尾

麥記
成事是咪傻左啦

佢開始想整死蕉同垃利
鳩堡vettel睇路

專搞9德撚
成事是咪傻左啦

佢開始想整死蕉同垃利
鳩堡vettel睇路

專搞9德撚

無當過你係到

垃圾都有人要

咁2018邊隊包尾

麥記

心水清

垃圾都有人要

咁2018邊隊包尾

麥記

心水清

照計應該雙包尾

麥記有平治引擎照計易搶到分,但考慮長期缺乏主要贊助商的情況下,研發好有可能係customer team最雞果隊,要從新適應又要等多季

沙巴有新資金研發,但考慮到廢康太廢,最尾都幾有機會難有分落袋

重要睇埋車手陣容,麥記大頭走人,冇左個渣雞車神手,沙巴得個借將wh 隨時又執位

大膽估計,兩隊都冇分落袋 並列包尾
FIA可以點幫康打?

垃圾都有人要

咁2018邊隊包尾

麥記

心水清

照計應該雙包尾

麥記有平治引擎照計易搶到分,但考慮長期缺乏主要贊助商的情況下,研發好有可能係customer team最雞果隊,要從新適應又要等多季

沙巴有新資金研發,但考慮到廢康太廢,最尾都幾有機會難有分落袋

重要睇埋車手陣容,麥記大頭走人,冇左個渣雞車神手,沙巴得個借將wh 隨時又執位

有冇考慮過其實可能係今年垃利迴光反照?

垃圾都有人要

咁2018邊隊包尾

麥記

心水清

照計應該雙包尾

其實我覺得FIA就算幫康打
都係將沙巴由包尾變左做中游姐,沙巴都無咩人力物力去挑戰到拉利同BENZ
雷諾又好似有起色
沙巴無錢啦,康打擺明塞錢比佢食左舊屎去
康打+沙巴 真係包硬尾架,如果FIA唔出手既話
不過哈斯都窄窄地架wor
好心康打就就自己離開啦
好心康打就就自己離開啦

成事想反燈好狗
好心康打就就自己離開啦

成事想反燈好狗

點知衰錯幾錢重
好心康打就就自己離開啦

成事想反燈好狗

點知衰多幾錢重
好心康打就就自己離開啦

成事想反燈好狗

點知衰多幾錢重

星期五康打有更新
好心康打就就自己離開啦

成事想反燈好狗

點知衰多幾錢重

星期五康打有更新

FIA可以點幫康打?

比賓屎拉利個引擎mapping佢抄考

咁2018邊隊包尾

麥記

心水清

照計應該雙包尾

其實我覺得FIA就算幫康打
都係將沙巴由包尾變左做中游姐,沙巴都無咩人力物力去挑戰到拉利同BENZ
雷諾又好似有起色
沙巴無錢啦,康打擺明塞錢比佢食左舊屎去
康打+沙巴 真係包硬尾架,如果FIA唔出手既話
不過哈斯都窄窄地架wor

哈斯用最新版拉利引擎,但人手都未夠大隊鬥,估計都要浸多幾年搞番下架車研發

沙巴-要錢做白老鼠好過,同麥記唔同,成績唔太重要,好過年年撲水咁辛苦
honda唔洗比麥記限住全部自己攪應該勁好多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞