iPhone SE 2 討論區 (4)

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
幾時先有SMS
用高通870
有無人smartone 買已經收到SMS 幾時可以拎機?

買個陣話24拎得,而家都23號仲未有SMS
仲有人上數碼通當 當年已經中過伏 過左成個月先有機
唔係旗艦機都搞到咁平價機仲要無貨都要呃人
自求多福
睇咗幾段片, 白底黑面比想像中靚, 佢隻白色都雪白過11好多
反而隻紅色有D鮮, 同11隻紅一樣, 但iphone 8隻限量版紅色先係最靚
黑色就根本同8一樣

本身仲想買紅, 睇嚟分分鐘買熊貓機
主持講野個tone同咬字好奇怪
我睇完片反而覺得SE隻黑色
7隻Matte black, Jet Black, 8隻Space Gray都唔似
無night mode會係咩原因
硬件上唔得?
Apple小器?
Apple怕某啲人小器?
Google出pixel3a同pixel3係有相同功能(正正包括night sight)
如果唔係硬件原因你地覺得後續更新會唔會下放?
唔撚係掛
直接去咪得
但有啲片睇落似深黑 即係XR 11嗰隻黑
其實上apple官網睇就知佢隻黑唔係8嗰隻太空灰,深色好多
自己GOOGLE REDPASS 就知幾多人中過伏
因為你窮囉
應該係單鏡頭做唔到night mode
官網都寫明黑色,唔會係太空灰
XR隻黑咪新SE隻黑囉
好似係因為唔係用sony隻感光元件
有電池評測未?
CNET 做過播片測試 同樣50%亮度

iPhone 8 13 hrs
iPhone SE(new) 15 hrs 45 mins

https://youtu.be/MSh6nydIckk
06:25 開始
如果同xs差唔多我就會轉
仲未出貨咁攪笑既
我買Magic Keyboard 果時前兩日都出貨了
SE出貨有啲慢 唔知24號到唔到
st on99嫁
當年比左訂,人地walk in都有,我都未撚拎到,打左上去屌柒佢先肯退錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞