iPhone SE 2 討論區 (4)

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
後面都有mon?
搵返陳年8仔Silicon Case
估唔到2年幾後可以用返
第一日已經搶到冇哂貨
想入plus既係咩心態? 入se唔係想要細mon咩
大moon with touch id
等報告先買之前airpod pro奶哂嘢
有冇黃店推介買case同mon貼?
啱啱收到屎碼通通知部256要延遲10日先有
邊度睇可以幾時拎
我直情係cancel apple 單再係smt買喎

到今日都係咁 係正常? 咁24號去唔去拎架

第一次訂
sms我
又話送貨日以電郵通知為準
好驚仲會遲
其實牌面上睇,係好合理
既然要用 SE2 嚟搶平價細機市場
當然順便同時整部 SE plus 搶埋平價大機市場
iPhone 8 啲舊零件要清貨
iPhone 8 plus 同樣都係要清貨
佢寫「可供取貨日期*: 2020年4月24日 至 2020年5月7日
* 當你的訂單到達門市可供取貨時會再次收到 SMS 通知。」
我仲以為24-7任我拎
xr同11 都係大機
se plus下年出但仲用緊a13
咪搶返d低收入既市場
無咩問題
係咪爆咗mon可以幫你換mon
最想知佢個人像mode 係咪同XR 一樣真係要對焦落人先用到咁on9
yes, 可以用focos 或halide
claim錢咁Apple整都得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞