歐美女歌手討論

260 回覆
13 Like 0 Dislike

有冇人鐘意nicki minaj?
佢d rap 係有d 功架 但個ass 真係太大

另外一個我好鍾意嘅係Jasmine Thompson, 人靚聲甜
Miley Cyrus 鍾意咗好撚耐

miley正,disney出黎咁多個最中意佢

連登第一個同好

wrecking ball, my heaet beats for love, 7 thing, the climb
不過我都係中意佢舊形象多d

我覺得佢短髮個陣最靚
六月好似有新歌啦

等左好耐

連登第一個同好

wrecking ball, my heaet beats for love, 7 thing, the climb

我覺得佢短髮個陣最靚
六月好似有新歌啦

等左好耐

有冇聽佢兩年前隻 dead petz
我都好鍾意架 BB talk
Lana Del Rey💙

就出新碟

笑得好鬼燦爛👅

首love 幾好

好想買佢d tee

咩樣架🤔

好正 笑得好正

連登第一個同好

我覺得佢短髮個陣最靚
六月好似有新歌啦

等左好耐

我鐘意karen dont be sad
最衰apple music冇呢隻album 又唔想上網dl

連登第一個同好

我覺得佢短髮個陣最靚
六月好似有新歌啦

等左好耐

我鐘意karen dont be sad
最衰apple music冇呢隻album 又唔想上網dl

最近擺咗上去啦 iTunes 都有得買
我down晒佢先擺
最鐘意nicki minaj
跟住係ari,alessia cara,lorde
其他比較出名都有留意
Btw唔明點解alessia首17歲紅唔起 明明好好聽又妹有意思
最鐘意nicki minaj
跟住係ari,alessia cara,lorde
其他比較出名都有留意
Btw唔明點解alessia首17歲紅唔起 明明好好聽又有意思
Lana Del Rey💙

就出新碟

笑得好鬼燦爛👅

首love 幾好

好想買佢d tee

咩樣架🤔

好正 笑得好正

究竟會唔會放番life is beautiful落去

就出新碟

笑得好鬼燦爛👅

首love 幾好

好想買佢d tee

咩樣架🤔

好正 笑得好正

之前睇唔知邊度講
Lana都唔記得左首歌未出
Halsey 首colour 之前loop足一個月
最鍾意係taylor swift

笑得好鬼燦爛👅

首love 幾好

好想買佢d tee

咩樣架🤔

好正 笑得好正

之前睇唔知邊度講

好難先搵到一件
Ultraviolence CD封面

首love 幾好

好想買佢d tee

咩樣架🤔

好正 笑得好正

之前睇唔知邊度講

好難先搵到一件
Ultraviolence CD封面

Rachel Platten 有無同好?
Shakira
JLo
無人聽 Rae Morris ?

就出新碟

笑得好鬼燦爛👅

應該啲風格會正面啲 唔再dark

我好中意佢之前d風格 少少憂鬰 又瘋狂地愛人的感覺 honeymoon隻碟首首都好聽!!!

係呀
第一次聽係born to die
每首歌都好高質,雖然真係好dark
新碟首love都好正

我都係由born to die開始 之後就一路追 幾乎首首都識唱😂 love個mv好靚呀😌

一定買硬新碟

嗰隻復古+憂鬰+浪漫+dark dark哋
點解仲未有sia, lorde

冷門嘅話北歐jazz風嘅Lisa Ekdahl
呢首一定聽過https://youtu.be/lMfnhAh1ZBw

舊少少嘅當然唔少得疑似王菲模仿對象bjork
點解仲未有sia, lorde

冷門嘅話北歐jazz風嘅Lisa Ekdahl
呢首一定聽過https://youtu.be/lMfnhAh1ZBw

舊少少嘅當然唔少得疑似王菲模仿對象bjork

bjork👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽
Shakira
JLo

I don't know her
有冇人會去睇Britney Spears
又肥左唱live 又難聽
但佢係童年回憶 有感情 會狗沖
希望d 黃牛撚唔好買哂我d 菲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞