歐美女歌手討論

260 回覆
13 Like 0 Dislike
有冇鐘意聽女聲多過男聲既人?

90 後女歌手 我覺得最正係呢3個
強力推薦

1. Halsey

2. Zara Larsson

3. Ariana Grande

有冇同好? 有冇其他歌手推介下? 交流交流
Alessia Cara

我都估到有人講佢la
呢個實力屈哂我講果d 同zedd 首stay
但講樣就
amy Winehouse
amy Winehouse

成個ladygaga 樣咁既
可唔可以介紹下
三個都好喜歡
加番個Tori Kelly ok?

我都估到有人講佢la
但講樣就

仲有首Here 超級有潛力可以變成巨星 到依加先至出佐一隻完整大碟(single同feat唔計) 但係已經可以令人熟知啦 樣可以後期嘅

我都估到有人講佢la
但講樣就

仲有首Here 超級有潛力可以變成巨星 到依加先至出佐一隻完整大碟(single同feat唔計) 但係已經可以令人熟知啦 樣可以後期嘅

Here 太屈 講中哂毒撚係party 既感受

呢個冇咩存在感 可能我冇睇Sing

其實套戲我都冇睇
但佢隻碟好正,巴打可以聽下

其實套戲我都冇睇

呀 仲有Hailee Steinfield 都係冇樣實力派

其實套戲我都冇睇

Hailee Steinfield 我都有聽
都係因為pitch perfect 2先識
佢其實睇耐左個樣幾順眼
(有時仲幾正)
Bebe Rexha 點睇

首atmosphere好正
但live 真係難聽到!
聽左兩句想死

其實套戲我都冇睇

Hailee Steinfield 我都有聽
都係因為pitch perfect 2先識
佢其實睇耐左個樣幾順眼
(有時仲幾正)

我都係睇果套識
btw 同zedd 首starving

首atmosphere好正
但live 真係難聽到!
聽左兩句想死

I Got You都好正
一聽到就想跳舞
AURORA
Dev都好正
https://youtu.be/wFz1F438490

wow 已加playlist
AURORA

Half the world away!!!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞