歐美女歌手討論

260 回覆
13 Like 0 Dislike
有冇人會去睇Britney Spears
又肥左唱live 又難聽
但佢係童年回憶 有感情 會狗沖
希望d 黃牛撚唔好買哂我d 菲

凈係識佢幾首神曲
以幾日係咁loop
Baby one more time
Oops i did it again
前日睇late late show佢塊面睇落膠左好多
老了

好想睇呀驚搶唔到飛

應該好難搶
Britney演唱會搞到以色列大選延期
睇到我笑左出聲

It's Britney bitch
真係童年回憶 咪嘴都要入場
Taylor Swift
Miley cyrus個妹Noah都okay
Miley cyrus個妹Noah都okay

把聲好似Miley
但係暫時無乜興趣
Nicki Minaj
仲有Christina Perri
Lana Miley
英文歌聽女聲多
特別係黑人,把聲好撚正
Nicki Minaj, Rihanna, Janelle Monae, Dyo
其實d producer自己出歌都係傾向搵番女人唱多 好似係

BTW,有冇人有留意瑞典女歌手Tove Lo?
佢d歌風格幾正
最鍾意Talking body同Moments
Britney Spears
Azealia Banks
Charli XCX
Imogen Heap
Tinashe
Grimes
Goldfrapp
Tove Lo
Hilary Duff
Mariah Carey
cupcakKe
仲有Christina Perri

英文歌聽女聲多
特別係黑人,把聲好撚正
Nicki Minaj, Rihanna, Janelle Monae, Dyo
其實d producer自己出歌都係傾向搵番女人唱多 好似係

BTW,有冇人有留意瑞典女歌手Tove Lo?
佢d歌風格幾正
最鍾意Talking body同Moments

Rebecca Ferguson 好正

有冇人鐘意nicki minaj?
佢d rap 係有d 功架 但個ass 真係太大

樓主識貨
我最鍾意就係佢,估唔到都搵到幾個同好
我最初係因為Turn Me On而開始留意佢
初頭我係鍾意聽佢唱為主,齋rap會覺得悶
不過後嚟越嚟越欣賞佢d rap
大ass正 雖然係整出嚟
最鐘意nicki minaj
跟住係ari,alessia cara,lorde
其他比較出名都有留意
Btw唔明點解alessia首17歲紅唔起 明明好好聽又有意思

巴打我同你一樣
最鍾意Nicki其次ari
(之前係ari post都講過
Nicki Minaj

你個名
利申:本身諗住用
Nicki Minaj

你個名

My anaconda don't
突然咁多nicki fans

樓主識貨
我最鍾意就係佢,估唔到都搵到幾個同好
我最初係因為Turn Me On而開始留意佢
初頭我係鍾意聽佢唱為主,齋rap會覺得悶
不過後嚟越嚟越欣賞佢d rap
大ass正 雖然係整出嚟

最正係super bass
最鐘意nicki minaj
跟住係ari,alessia cara,lorde
其他比較出名都有留意
Btw唔明點解alessia首17歲紅唔起 明明好好聽又有意思

巴打我同你一樣
最鍾意Nicki其次ari
(之前係ari post都講過

我調轉
Lana Del Rey💙

就出新碟

笑得好鬼燦爛👅

應該啲風格會正面啲 唔再dark

愈dark愈like
三個都好中意+1
Lana Del Rey💙

就出新碟

笑得好鬼燦爛👅

應該啲風格會正面啲 唔再dark

愈dark愈like

lust for life聽左未呀
Nicki Minaj

你個名

My anaconda don't
突然咁多nicki fans

我有諗過開個post集中傾nicki
好似ariana果個咁
不過佢冇ari咁多fans,驚開咗冇fans入好柒

巴打識貨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞