TG講沙田廣源有手足俾狗捉入屋打緊 楊思健到左場開緊live

3292 回覆
429 Like 19 Dislike
航拍同望遠鏡
入面既手足上左白車?
會唔會搵到立法會議員來睇睇
需要定唔需要 最應該係由當事人出黎講
立場 live :
https://www.facebook.com/201155333283732/posts/2913803195352252/?d=n

康仔Live
https://www.facebook.com/liaopakhong/videos/547608265891369/

Live重點: 有狗入咗去打人

議員到場聽到綴泣同撞擊聲,繼而敲門
啲狗開咗條罅,話警察正在行駛職權,就閂咗門
早前律師、救護到場,入面唔肯開門

議員詢問警民關係科,聲稱入面有家庭糾紛
1830 等待消防爆門、入面房熄咗燈
1831數十軍裝到場
1834軍裝嘗試趕走議員

更新
鐵閘、門,均有纔(爆門) 過的痕跡
1809律師到達現場,1809-1830一直拍門沒有回應

1830後
屋內有警察出咗屋外,聲稱當時人唔需要律師,並要求議員離開。而議員正在致電姓葉警察(警民關係科),並堅持街坊早前求助必須要律師。

警察由家庭糾紛,改口做做緊拘捕行動,並聲稱屋內有危險

1834 救護員進內、消防曾經到達走廊 本來嘅爆門工作亦已經無得做、律師被警察趕到走廊尾端 一直未能接觸被捕人

現場有便衣
佢個眼神令我好不安
點解唔可以理,唔係黑警大撚哂,保安都有權知道自己地方發生咩事
搵航拍機影走廊或者單位啦
唔好亂去食花生, 廢時又位位2K
遠望都可以報料, 有長鏡就用鏡
啱啱有女仔尖叫聲
Up
推推推k
......
冇 救護聲稱冇傷者 走咗
聽到尖叫聲
當事人重未出到黎?

乜撚野事依家
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞