工作不如意 23歲女學護墮樓亡

294 回覆
13 Like 39 Dislike
班係咁講口德的人 覺得自己好風趣?

你以為你咁樣好中肯

係咁叫口號, 成班心智都未成熟,ON9當有趣。
平時都好少回post一句塞埋黎話人道德撚
宜家d狗真係好撚惡
屌你老母成班人渣
人地post段新聞
你地就用尋日單意外入黎抽水
証明乜呀?
你好有見地定好撚威呀?
對住你班垃圾係唔駛講口德㗎
你班垃圾反醒下啦
學護一向都俾人當狗咁洗
狗都不如
Nurse員工做錯野會推落學生身上
以前我仲係係私家醫院做學生個時 聽到有同學比nurse staff一齊夾埋屈到佢退學 但其實係staff入錯資料導致病人差啲做錯手術 絕對唔係關學生事 但係連學校都唔幫學生 直接信員工

其實學生係冇人工的 唔好誤會

我以前讀緊學會嗰陣都有同學俾啲護士針對到自殺 個護士而家仲日日好開心咁返工

學護*

介唔介意講多兩句

人死為大,唔好講啦

我唔洗積口德, 我會咒撚到班累死人既仆街永不超生
宜家d狗真係好撚惡

復活節假期間係咁,過後就消失哂
但諗諗係真係唔好取消TSA,啲小學雞一得閒就做on9嘢
與其係咁,不如操省好鳩過啦
宜家d狗真係好撚惡

與其係咁,不如操卷好鳩過啦
DSE前後係咁上下
究竟香港呢個社會仲要迫死幾多年輕人
根本無父幹係香港就快連自己都養唔掂 前路茫茫

Btw rip 祝你下世可以投個開心啲既環境生活

到底可以點搵出路...好似番左去黑奴年代
積下口德啦
人都死左
點解仲要報新聞
連登仔真係好撚低質

小學雞開始放假
積口德啦
Btw 啲口德夠換禮物未
宜家d狗真係好撚惡

巴打睇住陣間又比人話道德大愛撚啦
而家呢個社會,年青人真係好大壓力
宜家d狗真係好撚惡

巴打睇住陣間又比人話道德大愛撚啦

咁又係大愛撚
即係要同佢哋一齊玩copy and paste先唔係大愛撚
積口德啦
Btw 啲口德夠換禮物未

未有人屌 就叫人積口德
個撚個都係跟風狗
小學雞全部放哂假

班「口德撚」好煩,以為自己好風趣

屌你老母 積下口德啦

屌人老母會扣口德分
都唔知上面班人做乜柒
我都冇得做學護, 我都未自殺啦
屌你老母成班人渣
人地post段新聞
你地就用尋日單意外入黎抽水
証明乜呀?
你好有見地定好撚威呀?
對住你班垃圾係唔駛講口德㗎
你班垃圾反醒下啦

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞