工作不如意 23歲女學護墮樓亡

294 回覆
13 Like 39 Dislike
學護一向都俾人當狗咁洗
狗都不如
Nurse員工做錯野會推落學生身上
以前我仲係係私家醫院做學生個時 聽到有同學比nurse staff一齊夾埋屈到佢退學 但其實係staff入錯資料導致病人差啲做錯手術 絕對唔係關學生事 但係連學校都唔幫學生 直接信員工

其實學生係冇人工的 唔好誤會

我以前讀緊學會嗰陣都有同學俾啲護士針對到自殺 個護士而家仲日日好開心咁返工

學護*

介唔介意講多兩句

人死為大,唔好講啦

我唔洗積口德, 我會咒撚到班累死人既仆街永不超生

[size=6][red]據我所知 個累死我以前同學既仆街宜家係九龍塘私家醫院做緊nursing officer 佢本身都有個仔[size=6][red]
學護一向都俾人當狗咁洗
狗都不如
以前我仲係係私家醫院做學生個時 聽到有同學比nurse staff一齊夾埋屈到佢退學 但其實係staff入錯資料導致病人差啲做錯手術 絕對唔係關學生事 但係連學校都唔幫學生 直接信員工

我以前讀緊學會嗰陣都有同學俾啲護士針對到自殺 個護士而家仲日日好開心咁返工

學護*

介唔介意講多兩句

人死為大,唔好講啦

我唔洗積口德, 我會咒撚到班累死人既仆街永不超生

[size=6]據我所知 個累死我以前同學既仆街宜家係九龍塘私家醫院做緊nursing officer 佢本身都有個仔[size=6][red]

[red]據我所知 個累死我以前同學既仆街宜家係九龍塘私家
學護人工唔係同警犬睇齊咩 咁都要跳?

實習無人工

仲要自貼車錢 加比學費去實習 十萬2年
柒夠未
學護人工唔係同警犬睇齊咩 咁都要跳?

實習無人工

仲要自貼車錢 加比學費去實習 十萬2年

基本上兩年得兩個星期放 三份二時間係醫院比人當狗咁洗 話就話學野 其實冇人會教 老師到場都係同staff吹下水 打下關係 得三份一時間係學校上堂
做護士唔容易㗎...
前世做錯事今世做護士
Anyway..RIP

以後RIP都係(偽善Mode)
做護士唔容易㗎...
前世做錯事今世做護士
Anyway..RIP

以後RIP都要(偽善Mode)
學護好慘架。。。。。
利申讀緊nursing

屌 身同感受
利申都係學護丁丁

我都係 每日都唔想返

不要再說了
學護一向都俾人當狗咁洗
狗都不如

白色巨塔
一班含家產
學護一向都俾人當狗咁洗
狗都不如

白色巨塔
一班含家產

越老個d老女人 nursing officer個d 越狗
學護好慘架。。。。。
利申讀緊nursing

屌 身同感受
利申都係學護丁丁

我都係 每日都唔想返

加油細佬 呀妹 有冇比人當狗咁洗 利申:我對d students好好 諗返以前我都慘過
負皮係比班抽水友的
以上講乜撚柒嘢口德呀之類既撚樣全BLOCKED

人命黎架, 好撚好玩呀? 屌你老母都唔差在啦, 人命都玩得啦你老母都玩得啦屌你老母

積下口德啦成人屌人老母
人地老母死左你咪又係拎人命講笑
btw 最一開始成班真心話積口德個時你係邊

畀緊正皮
同連登仔講口德

天下最大笑話

等於同共產黨講民主
真係好撚多小學雞
班小學雞洗撚左成日版
你唔煩我都煩啊屌你老母臭化
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞