工作不如意 23歲女學護墮樓亡

294 回覆
13 Like 39 Dislike
班「口德撚」好煩,以為自己好風趣

成班都戇鳩

仲要屌番人轉頭,以為上錯2000fun
學護一向都俾人當狗咁洗
狗都不如
Nurse員工做錯野會推落學生身上
以前我仲係係私家醫院做學生個時 聽到有同學比nurse staff一齊夾埋屈到佢退學 但其實係staff入錯資料導致病人差啲做錯手術 絕對唔係關學生事 但係連學校都唔幫學生 直接信員工

其實學生係冇人工的 唔好誤會

我以前讀緊學會嗰陣都有同學俾啲護士針對到自殺 個護士而家仲日日好開心咁返工
學護一向都俾人當狗咁洗
狗都不如
以前我仲係係私家醫院做學生個時 聽到有同學比nurse staff一齊夾埋屈到佢退學 但其實係staff入錯資料導致病人差啲做錯手術 絕對唔係關學生事 但係連學校都唔幫學生 直接信員工

我以前讀緊學會嗰陣都有同學俾啲護士針對到自殺 個護士而家仲日日好開心咁返工

學護*
連登仔真係好撚低質
南無阿彌陀佛
班小學雞做咩
轉Game轉Server都要勇氣

RIP
自殺無錯㗎⋯
人都死咗 仲提嚟做咩⋯

口德分加二十
班小學雞做咩

多得你班道德撚唔少,而家咪積下口德囉
許錦勝
做咩Po 人出黎啊 積下口德啦屌你老味
班係咁講口德的人 覺得自己好風趣?
轉工囉
班小學雞做咩

多得你班道德撚唔少,而家咪積下口德囉

關我撚事咩屌你老母 周鳩圍咬人
on9當有趣捐番入你老母個閪啦
班係咁講口德的人 覺得自己好風趣?

你以為你咁樣好中肯
學護一向都俾人當狗咁洗
狗都不如

學護*

介唔介意講多兩句
學護一向都俾人當狗咁洗
狗都不如

學護*

介唔介意講多兩句

唔鍾意咪玩9你, d護士不嬲都好濕鳩

利申: 醫院做緊
學護一向都俾人當狗咁洗
狗都不如

學護*

介唔介意講多兩句

人死為大,唔好講啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞