[IONE] IZ*ONE曹柔理以外成員討論區(4) 終於升咗WIZ*ONE二期啦...

1001 回覆
11 Like 11 Dislike
隻superstar down到未玩得
喺同一間房唔使保持
31 好似

係咪要等韓國12點
隻superstar down到未玩得
30 好似
聽日
岩呀
聽日先開急乜呢
未UPDATE IOS
無驚好玩 悶到嘔
櫻比人笑響櫻樹網站上影嘅相見到switch,佢極力否認佢錄櫻樹有玩動森
櫻有幾日要做野冇得玩動森,之後可以玩嘅時候就由朝早9點一直玩到第二日中午 唔駛訓教
純對食物的執著眾所皆知。佢真的只知道好吃的,所以佢吃嘅我地都吃,去化妝弄髮的時候要點餐時,我都等純叫,我就跟著叫同款
我見佢吃得好像很好吃的時候,純就就會給我吃
前陣子我更新了ig
因為權每次都拍得超型。我就很羨慕一直想學
所以有個需要化妝嘅行程,我就扮靚晒咁去,因為平時都很邋遢。然後讓彩演幫我拍照,但我沒有適合的外套,彩演就給我她的,順帶一提我現在也穿著,飯們對這件外套大好評,所以以後我也想穿,雖然是彩演的東西
櫻樹中譯
動森話題
我還沒膩喔!真的厲害!已經過了一個月,雖然我也有玩超過一個月的遊戲,但接下來才是重點,看我還會不會繼續玩。最近我想挑選可愛的住民,有一個叫起司的老鼠搬過來了,你們去查臉和起司一樣,我不太擅長有洞的臉,跟她搭話後跟我說是叡娜的島上來的~氣死
櫻樹中譯
動森話題
櫻: 有個叫李察的鴨子,太可愛了,我給他做了衣服,又給他做旗子,讓他當島上的王,我把王位讓給他了

依隻
飯問:櫻你係上乜野音樂訓練堂呢?
櫻: 聲音訓練就是揀自己喜歡的或是想唱好的歌,跟老師一起練習,基本上就是好基本的發聲練習
而作曲堂呢……就是學習製作旋律還有音軌編曲,我是先學編曲,也有能在家練習的,就是網路上會有一些免費或付費伴奏,不管知不知道,都用不同的旋律去唱看看會變什麼樣子,在做這種練習

等睇櫻自己作歌
每星期啲content都好盞鬼
呀妹咁錫佢,一定俾二家姐拿去
兩公婆唔會計啦
個人覺得廠境爭咁啲,外境會靚好多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞