[IONE] IZ*ONE曹柔理以外成員討論區(4) 終於升咗WIZ*ONE二期啦...

1001 回覆
11 Like 11 Dislike
別笑 你也是藍絲
藍就藍勒,唔知係咪絲呢?
有棍絲
連登有巴打,紅字巴打,有J絲打,無J巴打
絲here
今晚係櫻樹第150回
內容: 成員其實一直都可以上日文堂
而日文感覺進步最多的大概是彩演吧,感覺變很好,想佢快點上日本節目讓大家看見
恩妃則是Mail韓文內容很帥氣,但看日文就變很可愛,希望她一直這樣
即係恥笑緊權日文
動森新聞:
這週也還在high喔!因為遊戲有更新啊~
我一直持續這個單元大家真的沒事嗎?請大家忍耐個五分鐘。我最近做了商店街,還有溫泉街重新做了,做了更大的溫泉
新枱好快就到 到時拍好片就放上youtube
SUPERSTAR開售我就玩了,我有好好預約好好當WIZ*ONE。因為有點在意自己照片拍得怎樣,就設定自己首推,看到很多飯抽到S卡
但我完全抽不到!
我還刷了一次首抽刪掉APP再抽一次,但還是沒有!
明明是我自己的遊戲⋯遊戲背景有影片,我就會看著畫面想那時在幹嘛,自己開起反省會

結果原來連櫻都抽唔到
最近每週收錄,之前隔三個月有好多要講,現在都不知道要講什麼......
最近只有重複聲訓、動森、作詞作曲、吃泡菜鍋⋯歡迎大家發些問題來
前陣子看天空上了趨勢,有些國家也看了白天的天空,天空聯繫在一起,就感覺心也連在一起。想快點在粉絲們面前表演。請大家戴好口罩做好消毒喔

已經開始冇野講
不過有學聲訓、作詞作曲
有機會準備緊再出碟
希望改善到隔住mon睇gif都feel到走音問題

櫻花個句: wiz*one~~~沙啦嘻唷
佢依加成日介乎於走與唔走音之間
啲字有聲。
Solo con啦,美久都開咗,柏木開埋亞巡,櫻絕對有咁既叫座力。
發語音
純係咪又去左食女定係舊ge
CLS,有聲
IZ*ONE (01-line - Minju, Nako, Hitomi, Yuri) will be featured on 1st Look Magazine May 2020 issue.
多數去到個啦字就
接近,好睇當日既水準
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞