ViuTV奇幻愛情穿越劇《二月廿九》後續討論 (65)

1001 回覆
12 Like 0 Dislike
最近睇返個MV都先原來嗰個係Sofiee
https://www.youtube.com/watch?v=PeeBxw8at5I
再唔係大家留返名, 邊個問

知我Will點解琴晚咁想睇加密了
下一次冇瞓到睇到live話你知
只能說個幾啱
問題1:點解衰妹咁夜先訓 @吳海昕世界第一
問題2:點解衰妹你咁可愛 @專業壽司師傅
問題3 : 演員同觀眾之間需唔需要保持距離, 傾向同觀眾多d交流定比較想受萬人景仰 @吳海昕鐘意我
問題4 :你立志演戲後,仲去咗紐約進修,所以我好欣賞你!我想問下邊套戲對你影響最深(唔計自己參演),足以激發到你想做演員? @夏洛特啊
問題5 : 如果二揀一,物質同精神,你會揀邊個同點解? @絲絲幼苗
問題6 :
問題7 :
問題8 :
問題9 :
問題10 :
同埋阿談
頭兩條點問呀
好害羞喎同學 俾條生路嚟行
佢之前答過話未試過又點知得唔得,所以冇後悔過參選
港姐呢條問題真係有啲煩
我諗佢都唔係幾想再答
始終又唔係贏咗

屌就快可以做白宮發言人
幫佢答問題
隨機應變啦, 唔同情況下用, 呢啲問題搞搞地笑咁開場大家笑下輕鬆下用

大家幫手再諗下其他問題啦!

大家會唔會問下上次口浪問個啲 2揀1題目?
煒林唔好傷心,2.3點開live俾我地安慰返
白恤衫定係白T-shirt
我個件白裇衫
Uniqlo定muji
拍劇定拍戲
Sky dive 定潛水
有冇絲打扮芷晴聲問佢係咪鍾意啊哥
問下sofiee可唔可以唱首賀年歌黎聽下
鐘意人渣定壞人
「未搵到:
1.) Ryan 屋企
3.) Ryan Yeesa傾心事樓梯位(麥可怡hater比hints係土瓜灣)」

想問下crew係咪土瓜灣美善同里27號?
刀演叫我地想問就問晒
好ah
問題1:點解衰妹咁夜先訓 @吳海昕世界第一
問題2:點解衰妹你咁可愛 @專業壽司師傅
問題3 : 演員同觀眾之間需唔需要保持距離, 傾向同觀眾多d交流定比較想受萬人景仰 @吳海昕鐘意我
問題4 :你立志演戲後,仲去咗紐約進修,所以我好欣賞你!我想問下邊套戲對你影響最深(唔計自己參演),足以激發到你想做演員? @夏洛特啊
問題5 : 如果二揀一,物質同精神,你會揀邊個同點解? @絲絲幼苗
問題6 :
問題7 :
問題8 :
問題9 :
問題10 :

二揀一環節:
白恤衫定係白T-shirt @CHOK人
Uniqlo定muji @吳海昕鐘意我
拍劇定拍戲 @Yeesa張麗紗
Sky dive 定潛水 @吳海昕鐘意我
生日歌定賀年歌 @專業壽司師傅
鐘意人渣定壞人 @吳海昕世界第一
醫生與我定反斗英語 @專業壽司師傅
武俠片定鬼片 @專業壽司師傅
小說定漫畫 @專業壽司師傅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞