ViuTV奇幻愛情穿越劇《二月廿九》後續討論 (65)

1001 回覆
12 Like 0 Dislike
問題1:點解衰妹咁夜先訓
問題2:點解衰妹你咁可愛
又係四點半突襲 柯煒林我真係
又要俾人bin瞓咗
五能眾(訓左無睇)
尋晚第一次睇刀演直播留到最尾今朝又唔知醒 要坐uber趕返工
(今星期已經遲咗2日, 唔想遲第3日)
五能眾(要瞓覺 不了)
五能眾 (日出而作 日入而息)

熄燈個熄
問題3 : 演員同觀眾之間需唔需要保持距離, 傾向同觀眾多d交流定比較想受萬人景仰
問題4 :
問題5 :
問題6 :
問題7 :
問題8 :
問題9 :
問題10 :
係衰妹po
好好呀!
我諗大家已經聽咗Sofiee喺唔同訪問重覆答咗同樣既問題好多次
所以我估呢度諗到既問題會係最高質

不如問啲內心啲 或者有深度啲既問題
可能一啲人生觀, 個人價值觀?

一齊諗下!
衰鬼Will叫人早瞓 自己又夜一夜先開live
依家我起身喇但你有排都未醒 唔洗陪我㗎啦
TO: 刀演

啱啱諗到樣野, 可否請嘉賓提供佢地個人既歌list
喺直播個時播?

我估一個人既音樂選擇, 都講緊好多關於佢既野

我就好想知道Sofiee既音樂選擇
G chi
問題3 : 演員同觀眾之間需唔需要保持距離, 傾向同觀眾多d交流定比較想受萬人景仰/膜拜
問題4 :
問題5 :
問題6 :
問題7 :
問題8 :
問題9 :
問題10 :
好好呀!
我諗大家已經聽咗Sofiee喺唔同訪問重覆答咗同樣既問題好多次
所以我估呢度諗到既問題會係最高質

不如問啲內心啲 或者有深度啲既問題
可能一啲人生觀, 個人價值觀?

一齊諗下!
唔係想打擊你

不過有人話尋晚位能同成班人, 包括女女同經理人, 又飲酒又打機, 玩到好夜喎
我知啊 我睇住佢瞓嘅

問題3 : 演員同觀眾之間需唔需要保持距離, 傾向同觀眾多d交流定比較想受萬人景仰
問題4 :你立志演戲後,仲去咗紐約進修,所以我好欣賞你!我想問下邊套戲對你影響最深?
問題5 :
問題6 :
問題7 :
問題8 :
問題9 :
問題10 :
問題4 :你立志演戲後,仲去咗紐約進修,所以我好欣賞你!我想問下邊套戲對你影響最深(唔計自己參演),足以激發到你想做演員?
問題5 :
問題6 :
問題7 :
問題8 :
問題9 :
問題10 :
佢會唔會答返狂舞派?
引左wilson上水觸發討論
係, 好random
入去個時想睇Kiki
點知睇完Kiki, 突然變咗3個男人嚟個香港電影人深度談
估唔到全部係度mon live
學左好多美術 音樂野
this高汁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞