ViuTV奇幻愛情穿越劇《二月廿九》後續討論 (65)

1001 回覆
12 Like 0 Dislike
好靚
想問呢條片係有咩含意
背景播緊來自星星的你主題曲
Sofiee講過好鍾意同攝鏡師dino傾韓劇
度鏡頭嗰陣成日攞韓劇嚟溝通
之後刀演會睇唔起佢哋

利申白宮發言人
其實係我岩岩提左佢叫佢post
望超過5秒就不行了
究竟sofiee好翻未
有我日日陪住個衰妹 佢好得7788 了 多謝關心

明既 衰妹成日都唔記得野
每日要出現幾多次接龍
順便推po
又燒廚房啦啦,無錢裝修啦

will
係咪勇武昕同左膠will
想睇
Sam sam
sam sam
問題1:點解衰妹咁夜先訓 @吳海昕世界第一
問題2:點解衰妹你咁可愛 @專業壽司師傅
問題3 : 演員同觀眾之間需唔需要保持距離, 傾向同觀眾多d交流定比較想受萬人景仰 @吳海昕鐘意我
問題4 :你立志演戲後,仲去咗紐約進修,所以我好欣賞你!我想問下邊套戲對你影響最深(唔計自己參演),足以激發到你想做演員? @夏洛特啊
問題5 : 如果二揀一,物質同精神,你會揀邊個同點解? @絲絲幼苗
問題6 :
問題7 :
問題8 :
問題9 :
問題10 :

二揀一環節:
白恤衫定係白T-shirt @CHOK人
Uniqlo定muji @吳海昕鐘意我
拍劇定拍戲 @Yeesa張麗紗
Sky dive 定潛水 @吳海昕鐘意我
生日歌定賀年歌 @專業壽司師傅
鐘意人渣定壞人 @吳海昕世界第一
醫生與我定反斗英語 @專業壽司師傅
武俠片定鬼片 @專業壽司師傅
小說定漫畫 @專業壽司師傅
Fans meeting 定 開live @Sofiee男朋友
問題3 : 演員同觀眾之間需唔需要保持距離, 傾向同觀眾多d交流定比較想受萬人景仰 @吳海昕鐘意我
問題4 :你立志演戲後,仲去咗紐約進修,所以我好欣賞你!我想問下邊套戲對你影響最深(唔計自己參演),足以激發到你想做演員? @夏洛特啊
問題5 : 如果二揀一,物質同精神,你會揀邊個同點解? @絲絲幼苗
問題6 :
問題7 :
問題8 :
問題9 :
問題10 :

二揀一環節:
Fans meeting 定 開live @Sofiee男朋友
擁抱定熱吻 @Yessa店長
問題6 : 可唔可以唱首賀年歌黎聽下 @Yeesa張麗紗
問題7 :
問題8 :
問題9 :
問題10 :

二揀一環節:
擁抱定熱吻 @Yessa店長
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞