李顥龍夫人何晶又挑台灣機

188 回覆
389 Like 14 Dislike
新加坡試下擺脫美帝成個李氐家族收皮都似
見到啲新加坡人自豪自己英文好好嘅說話,我真係感到好驚訝。
當然佢哋英文唔差全文普遍都係英語溝通,但用嚟笑人同自豪真係差好遠。
無人幫手屌支那豬?
見到好多大陸小粉紅入去扮台灣人想挑撥離間,其實佢有冇諗過新加坡對台灣其實冇影響。
有馬六甲海峽
最近選世界智慧財產權組織(WIPO)新任秘書長。
華盛頓支持新加坡代表。
老實講
作為對手好乞人憎

但係係小國嘅生存之道
據坡佬小道消息,佢係大陸想起個咩春小新加坡,點知俾大陸佬抄,抄到輸撚左好多錢
押注亚洲市场,中国占4分之1

面对经济增长继续乏力的前景,淡马锡又如何应对?在投资组合地理区域上,淡马锡决定继续押注亚洲市场,有高达66%的投资组合分布在该地区。同时,该基金亦增加了对欧洲(10%)和北美洲(15%)的投资。这两个区域目前占淡马锡投资组合的四分之一,紧随新加坡(26%)和中国(26%)。

沽坡紙
沽坡資股
轉用美資銀行
罷買坡資公司既貨品同服務
不去星加坡旅行
轉移所有星加坡既資產至自由世界
聽唔明馬騮話
求入嚟支持一下黃色音樂圈

我同一位挪威朋友寫咗首歌送比咁多位同路人
https://lih.kg/fnKgJS
對美國嚟講,我分啲比台灣搞利益更大,你坡仔咪試下反我枱囉
班連登傻西黎 同信政府班無腦藍絲冇分別
佢地覺得管得好就算獨裁都冇咩野
前幾年就比班垃圾咬過 當年我走得太前
Twitter 國際戰線

Twitter文宣組
戰線台 @twittermansyunzou

Reddit戰線 @reddithk_channel
文宣 @hkstandstrong_promo_int @guardiansofhongkong
https://t.me/twitter4HK

做任務,推任務,整圖

北京聊左佢好耐星光計劃改去支那
呢個真
電影音樂藝術幾乎全部入口野黎
公司管理出晒名垃圾(又一城,pageone,阿坤)
係科技同建築工程見得下人
好撚煩 成日最叻執人尾彩 呢個國家好心就收下皮喇
金融台灣一樣做到
呢啲野真係無話無左邊個唔得
新加坡只係東南亞既資產管理中心
佢只係重要在馬六甲姐
真係幾賤
香港人真係要練好啲英文
更係啦,但星加玻英文
新加玻第一夫人真係好做
十足廢老,經常share啲小知識當大智慧
以色列同佢情况差唔多
不過我接觸過嘅以色列人,同佢國家一樣咁tough
我接觸過嘅新加坡華人,同佢國家一樣咁陰濕又扮曬嘢
執尾彩唔緊要 呢個都係成功之道
但唔該執得有品d 副咀臉可唔可以唔好咁衰咁賤
死猴子
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞