李顥龍夫人何晶又挑台灣機

188 回覆
389 Like 14 Dislike
條八婆真係鬧都廢事
堂堂第一夫人搞到好似香港班藍絲賤婦咁
可能直接歸中認祖歸宗幫埋雜種含撚做個省長仔
其實唔會去支那 佢同英聯邦有軍事合作
叫班踢球仔企開啲
真正嘅沐猴而冠
佢哋一定會千方百計抹黑台灣
尤其宜家台灣進入國際舞台
會威脅班monkeys地位
真 係共產黨最想要既終極進化支那種

成日都唔明點解咁多香港人話想移民新加坡
人地monkey state來
唔好咁harsh啦
即係笑裡藏刀, 老屎忽固有技
屌,垃圾坡狗。
自己咪又係極權國家
新加坡今年大選 人地依家就係要分散國民注意力 如果人人掛住留意政府啲柒嘢 咁幾個月後真係唔撚駛選 所以咪搵個得罪得嘅國家搞吓小動作分散國民注意囉
佢地驚咗台灣,明眼人都睇得出台灣開始踏入世界舞台,美國又會比好多着數台灣,台灣亦都係打住中華民族旗號,地方又大好多。
台灣嘅崛起新加坡真係仆街。
我諗今次睇清楚四小龍嘅政府同人民

邊啲可以長期友好

韓國人民
台灣政府人民
新加坡特別行政區政府 人民(只有後生少量開明)
我估係淡馬錫有三份一既資金投資左落支那 (坡仔每月供既3成人工強積金)
作為淡馬錫揸fit人兼國母既何晶 係咪無得唔奶共同撐共 因為支那一死 唔只坡仔既退休金凍過水 連同李家掌權既正當性都一齊陪葬
求高手解答
d留言先CLS
口罩照係台灣攞但唔台灣乜野喎話係人道立場,非洲第3世界都未咁講
似某啲用腳投票嘅中国人
其實真心wfc
佢依家咁樣只係整柒自己
台灣依家幫緊全世界
佢個首相夫人日日出黎出醜
未來台灣既地位一定比新加坡高
佢依家只係做緊無用功
爭奪東南亞美國代理人嘅地位
台灣近年嘅外交政策,成功令美國信任,新加坡一定唔舒服
除左金融,其他戰略性嘅產業,台灣取代新加坡唔難
大約3-4成新加坡選民係投派俾反對派 唔支持人民行動黨嘅人絕對唔算係少數 只係選舉機制不公先令反對派拎得果幾席
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞