[VIU TV]打天下 4月13日 首播 2130-2230 (4)

1001 回覆
41 Like 0 Dislike
不過VIUTV而家開拍果套熟女強人,應該仲CCTVB味。
吳千語、胡杏兒、傅穎
打天下起碼有談善言同文頌嫻。
其實AK隔離班mk friend係咪好快冇戲份
個個面目模糊 D對白又濕鳩
近年已經好小王道現代打片睇 大台黎黎去去人係差佬 悶L到
viu從來都唔係黃,最多話佢係包容到黃
但班差佬又唔係打得, 啲Operation 思維錯鳩到七彩

寧願睇貼地實戰有料真打既片
cctvb依家播緊果套,成套冇劇情,完全係幫黑警賣廣告
求其啦總之我要tvb死全家
我老竇話今晚個預告有一幕係李小龍龍爭虎鬥其中一個場景
又調返轉諗,viutv肯搵秋生、杜生佢哋拍已經好好
佢哋要打低TVB,個方法就係搵返TVB人去打低個邊
(因為好多師奶唔會理咩台,有咩人做就去個個台睇)
其實以前胡杏兒做都唔錯
電視機觀眾有幾多係黃?
咁viu都要爭氣d既
岩岩發現bug...
第二集莊惠話空手道唔係用黎打交...但第一集一開頭就去左救個女仔...唔明個角色諗咩...?
真係佢地睇先咁易搵到共鳴位
佢想表達既意思應該係為左正義而出手 而唔係為打而打

但佢話佢教既空手道係為左「運動」呢度又覺得怪怪地
咁佢係運動員麻
唔係為打而打 你咁講我又明

但佢對白有一句問馬剛正 即係你覺得我嘅空手道無實際功用

咁又好奇奇怪怪 …又係你話用黎運動,之後又要人指教下
第一集冇睇, 尋日睇住第二集做體能, 完全唔知佢講咩
應該睇唔到落去
運動比賽果種感覺係點到即止,為左打中拎分數
上Viu個網睇返
咁區錦堂確認佢嘅講法「你嘅空手道真係唔係用嚟打交」,佢都唔gur啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞