[VIU TV]打天下 4月13日 首播 2130-2230 (4)

1001 回覆
41 Like 0 Dislike
新post留名

一路追post上黎見到咁多人反應麻麻,反而我覺得好睇
日日放工想返到屋企放鬆下睇劇,其實唔需要套套都咁高深
最緊要咪撚好似cctvb咁,唔同主題但內容一樣,拍埋d阿媽係女人既野出黎

viutv明顯有心拍多d唔同方向,唔同口味既電視劇比香港人睇,真心要支持
我用人格擔保,條八婆係藍到黑
佢fb出post話示威者好暴力

樣柒都算,身形又龐大
仲要成撚日扮kol出ig post 賣護膚品廣告
痾篤尿照下啦
真係相由心生 第一眼望落去都唔覺得係好人
佢ig啲like都唔知係咪買返嚟,勁多外國人
屌佢老母咁撚愛國死返去tvb啦
上過stakk viutv拍幾個鏡頭以為自己明星咁

做老師唔知又點解可以成日post啲學生出嚟
除咗空手道圈比人排之外,未有社會運動前係cu都比人排(佢係後門狗)
成日係ig出post出story話個個都妒忌佢
收皮啦死藍絲肥西
妒忌佢藍到黑定識刷老師校長鞋
呢套有幾多集?
29/2 有女神
慢慢黎 9:30引到佢轉台先
巴打玩傳統,寸止定全接觸
藍絲?
係啦
唔係嗰八百戶就算啦,你login藍viu睇好過
都係鍾意喺電視睇多啲
大啲清啲又冇delay
不過同步開住都可以嘅
想問第一集開始冇耐跑步個背景英文歌咩名?
第一集睇佢個樣都知佢個格應該係賤個啲嚟
二月廿九真係好高汁但好似得後生嘅會睇咁
打天下雖然啲燈光鏡頭麻麻,對白又搞到我好出戲,但起碼算貼地,仲有真打嘅打戲,已經好過cctvb好多喇
同埋呢種style吸引到中年/平時睇開cctvb嘅人睇,我阿媽鍾意睇呢套多過二月廿九

睇咗兩集我最頂唔順嘅係啲去廣告位同每集嘅完位,可唔可以剪好啲收好啲尾成日都無喇喇停,搞到好怪咁
呢部合家歡啲,229同老竇老母一齊睇會有啲老尷
Viu剪預告嗰個好出名
Support AK

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞