(突發)台國防 緊急下令海軍陸戰隊進入備戰狀態 嚴防中共突襲台北市

64 回覆
15 Like 0 Dislike
來源係邊? 考慮緊報猶太人
等睇移民左去台灣以為自己實無死果班低能閪嚇到瀨屎

如果開戰
擔心吓自已香港仲好啦

支共媒體網站話台灣雄風飛彈target lock左香港

不可信,美國係香港有好多利益,台灣唔敢亂來

多得過支那事變個時既上海租界?

角色扮演, 如果我係台灣總統我都會lock香港, 支那南方經濟最重要嘅城市, 同埋驚嚇程度咁高點會唔炸
(有事發生?) 蘋果 : 台灣以嚴防大陸突襲為理由,突然不尋常調兵

http://m.discuss.com.hk/index.php?action=thread&tid=26578047

如果開戰
擔心吓自已香港仲好啦

角色扮演, 如果我係台灣總統我都會lock香港, 支那南方經濟最重要嘅城市, 同埋驚嚇程度咁高點會唔炸

同埋台灣人成日好憎香港

佢地憎香港 主要原因係眼紅香港
哦 係呀...
樓主,冇source嘅?

(有事發生?) 蘋果 : 台灣以嚴防大陸突襲為理由,突然不尋常調兵

http://m.discuss.com.hk/index.php?action=thread&tid=26578047
幾時話"緊急下令"?

網上造謠
而家好驚,聽日放晒股票

唔放正契弟
炸香港住新界唔洗驚

如果開戰
擔心吓自已香港仲好啦

唔知話你無知定無腦好
堅唔堅先?

如果開戰
擔心吓自已香港仲好啦

唔知話你無知定無腦好

肯定無腦
無知高層次啲,起碼有腦先

come on
逼班台狗一齊同我地做中國人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞