(突發)台國防 緊急下令海軍陸戰隊進入備戰狀態 嚴防中共突襲台北市

64 回覆
15 Like 0 Dislike
痴線,一陣全世界都話進入戰備狀態

香港警隊 都唔執輸, 下令戰備狀態

全港三萬警察 馬上取消休假, 24小時執勤

屌你姐係想玩死佢地姐

突然間戰雲密佈...
最後會唔會乜事都冇發生架

除非金仔跪低 銷毀所有核武 不過佢咁做 都會失去民心 應該好快都會俾反對派搞掂
痴線,一陣全世界都話進入戰備狀態

香港警隊 都唔執輸, 下令戰備狀態

全港三萬警察 馬上取消休假, 24小時執勤

24小時放蛇食霸王雞
想襯美國佬要搞北泡特擊台仔?

台灣收到風,美國打北韓,共匪會偷襲?

收皮啦共匪,打咗咁多次打唔打到啊

當年唔係有美國核彈威脅 一早占領左台灣
柯民哲咁快現眼報
等睇移民左去台灣以為自己實無死果班低能閪嚇到瀨屎

享受二次回歸

如果開戰
擔心吓自已香港仲好啦

邊會有可能打香港

如果開戰
擔心吓自已香港仲好啦

支共媒體網站話台灣雄風飛彈target lock左香港
想襯美國佬要搞北泡特擊台仔?

台灣收到風,美國打北韓,共匪會偷襲?

收皮啦共匪,打咗咁多次打唔打到啊

當年唔係有美國核彈威脅 一早占領左台灣

50年代打咗幾次都打唔入啦
台灣買咁多美帝武器當佢流嫁
仲有第7艦隊仲stand by緊
台軍拿拿聲同日軍聯防

澳洲皇家海軍支援

如果開戰
擔心吓自已香港仲好啦

邊會有可能打香港

班五毛好鍾意一話打仗就打香港黎嚇香港人 已經唔知block 左將多個

如果開戰
擔心吓自已香港仲好啦

不可信,美國係香港有好多利益,台灣唔敢亂來
老作咋 ?都無新聞

如果開戰
擔心吓自已香港仲好啦

邊會有可能打香港

班五毛好鍾意一話打仗就打香港黎嚇香港人 已經唔知block 左將多個

佢地都冇腦,美國係香港有好多利益,台灣不可能打香港。

如果開戰
擔心吓自已香港仲好啦

邊會有可能打香港

絕對唔會打 係唔知支那會唔會參戰 會唔會強制香港進入戰備狀態
http://m.appledaily.com.tw/realtimenews/article/new/20170119/1038759/

這些內容環球時報也未提到,環時只刊登了3/4的訪問內容。
林中斌說,他接受訪問、但未被刊登的內容中還提及,國軍改採多重嚇阻戰略,可以結合較廉價的科技,以台灣從南到北的大樓作為掩體,變成一座水泥叢林,在其間打游擊戰,這樣讓登陸的共軍難以結束戰事,如果大陸鷹派想動手的話,會發現攻台後不容易結束戰事,在動手前會三思...他強調,如果這段內容有刊登,有關台灣只能抵擋72小時的誤解就不會出現。

如果開戰
擔心吓自已香港仲好啦

不可信,美國係香港有好多利益,台灣唔敢亂來

多得過支那事變個時既上海租界?

如果開戰
擔心吓自已香港仲好啦

邊會有可能打香港

絕對唔會打 係唔知支那會唔會參戰 會唔會強制香港進入戰備狀態

習棋王邊有咁既膽量
係就快
幾時話"緊急下令"?

網上造謠
而家好驚,聽日放晒股票
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞