[花生]泰國網民因為台灣,同支那網民開戰

697 回覆
1991 Like 7 Dislike
呢個真😂
希望手足學習下先落場
大部份就係呢類
佢地而家洗緊#China 貼埋d gay 佬圖
Push
Push
記得帶埋 #china 依個tag
佢地成班係度洗風景同明星相
Push

佢ig 最新個post 下面仲好多五毛中國fans洗版呀

Original
https://twitter.com/andrewdev8383/status/1249490773990617091?s=21

中國人知衰想用 #china 加所謂美食圖洗Twitter

台泰港鐵三角夠有全球通用武器
https://twitter.com/yoshiefans/status/1249590115485147136?s=21

大家努力用各國文字tweet / rt la
人地d鬼佬最鍾意陽光與海灘,秦國仲要出名人妖性產業
但d大陸人去旅行只係為咗洗錢打卡同富貴象徵咋,東南亞又近又比佢地印象落後,點會有興趣呀有得威有得哂命果陣,乜嘢國仇家恨都唔記得哂啦
根本大陸人就係種族主義者
大陸嘅法西斯民族狂熱
某程度就係種族主義
特點就係以為自己種族最優越。
黎香港其實都要搞証
宜家國內排非都可以話係美國挑撥離間我期待梗中國再次鎖國
因為條仔先有嘢罷
條片係憑我自己實力偷返嚟,憑乜嘢要我翻譯?屌你老母
有幾Mean?講事實之喎
蒙古真係世界第一好揪,支那只係濫用文明嘅小偷
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞