絲打們點整指甲?咩款(16)

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
一分錢 一分貨姐 負擔得起又追求完美既話488叫係正常價
我見台灣嗰邊物價明明低過香港 租應該都平啲 但嗰邊整甲既價同香港差唔多
消費者對於個價格接受水平反而高過香港我覺得
我成日見到啲人話平過NT1000 (~HKD260)就唔好要求咁多 靚既NT1500 (~HKD380)叫平 但香港好多人300幾就嫌貴
用銀仔開
下次試下先好難夾實 thanks
無人講過ly平呀應該係講佢甲形好靚
人人要求唔同 你覺得自己無乜要求整完開心就得
Ly 係有少少貴,但真係值呢個價架試過完全返唔到轉頭,就算整普通漸變你都會忍唔住係咁望住自己隻手,甲型靚到仆街

我手指本身又肥又短,整完ly之後成隻手唔同晒

建議你真係可以試一次先唔啱咪下次唔好去
我指甲好短
一長少少就想或會剪
所以gel keep 唔耐
但又想整指甲
試ly啦,不過好難book
你知唔知咩係甜不辣手指?我隻手完全係嗰隻整完ly延長之後個甲型會有種錯覺,令啲手指望落去又長又幼
但香港好多人300幾就嫌貴

因為有好多好多好多人做爛市著名例子有
今時今日 2020年香港 重會有舊幾水hard gel做
圖解好詳盡
但想問下長甲要點做 我兩條頸鍊一直戴住無咩事都唔除
返到屋企我影一影 右手都一樣係用側面個肉頂住
同埋最緊要係兩隻手hold住先放上頸唔好放到上去先hold
上到頸就剩係專注扣 同右手放扣
影完再講一講 希望幫到鐘意整甲既絲打
我手震好嚴重
不過你真係好勁 破解不可能任務
因為平時打波要除頸鏈手鏈 練得多
開頭都勁乸手唔成勢咁
有冇人去過heynailhk
我頭幾次整甲咪就係戇鳩鳩貪平整上門指甲 $200任做又唔係話真係好差嘅但係甲型嗰啲唔係好靚

本來想試呢間 但睇到呢張...

乜撚嘢嚟好恐怖。。
靚撚到邊間幾錢?
絲打 我拆左個隻甲了 去睇醫生先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞