絲打們點整指甲?咩款(16)

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
爆咗1001
繼續傾

lmlmlm
lm睇靚甲
住喺嗰度係犯法 其實法例規定嗰啲咩工業大廈嗰啲係唔可以住都幾搞笑住喺嗰度 沖涼嗰啲又喺嗰度沖?
諗起都覺得嘔心
仲要唔止一個絲打上黎講過唔衛生 廁所臭 成地灰

唔係要去d 好Fancy 整到好靚既鋪
even 一人小店 勁窄既鋪位
我諗整體衛生應該都好佢十倍
點做都住喺嗰度一啲家嘅感覺都冇 衣櫃嗰啲佢唔使用㗎
我覺得係hmn 理虧在先
如果唔係一定會大力繼續屌
好耐之前有去過HMN度做facial,聽到個店主同個美容師講因為有其他客趕住用部機,跟住走入黎催話:蒸三分幾鐘得架啦。完全係偷工減料🙄所以各位絲打真係唔好貪平。你地諗下啦,之前佢有一個員工Stephy又係因為唔知咩嘢走左,而家又有三個走,個店主肯定有問題🙄
上次去做完facial一行出房差啲踩狗屎,而且佢間鋪真係好臭,一入到廁所個排水位,仲有成舊濕粒粒嘅狗毛,啲衞生真係好唔掂
記得上個post有絲打問Msright.nail點 而家包膠
本身知佢想做高價位生意 但趕著琴日整而度度都full哂
首先環境係唔錯,有4個甲師但唔逼,而且部塵機係我gel過咁多間鋪吸得最乾淨既
最驚訝係全程只係用左1個鐘10分鐘
呢個款$588 尖甲+$30(我唔明點解尖甲要加錢)
甲型有瑕疵,款式還原度80%
整體黎講不過不失,但性價比極低應該唔會再去
我兩三年前angel仲喺度嗰陣去過佢走咗就無再去了
佢啲石逐粒計 好癲

上面好靚
前前後後咁多人走一定係啲員工有問題啦 十七歲店主邊有可能錯
我想問問有冇絲打知道
果時係hmn到做果位叫cherry既美甲師
有冇自己開到舖?
佢果間舖或者佢幫人整甲個ig名係咩?
🙏🏻🙏🏻thx
wy同pistil個美甲師都唔係叫cherry喎

放心 並沒有自爆
thanks c打
Btw 我之前去過hmn 整甲
全程不斷聽到個店主同另一個美甲師講點解佢條仔咁窮
佢話佢條仔個老母幫個仔買左份基金定定期果d
話佢個仔入幾錢落去户口
佢就會照入幾多
之後店主話佢條仔堅持每個月要草到唔知幾錢
好似7000咁上下
再比埋家用就冇晒錢嗱
所以佢一個月其實都冇乜錢洗

之後阿店主打去叫條仔去超市幫手買野
然後條仔同佢講冇錢係身
之後店主就話咁payme$50比佢
叫佢幫手買野

我全程心裡面反眼反左上後腦
草錢草到窮我真係第一次聽
咁大個人 50蚊都冇係身咩玩法
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞