『戀愛可以持續到天長地久~TakeMone』

1001 回覆
35 Like 1 Dislike
最好笑佢忍唔住話mone呃人打情罵俏既feel
佢覺得寂寞既話就要好似佢咁
完左恋つづ一直都無拍野

btw 佢唔係20/3果日話完架喇咩
琴日昂生問佢 佢都認左仲停緊喺恋つづ度
又一個策士
紅筆老師絕對係Takemone粉嚟

睇黎今次tkr又要困黑房
你睇佢20/3 份ppt唔擺tkr既愛情作品就知
你啱
睇嚟佢地真係唔記得左全球直播緊
同兩姐妹合作完都唔一定會friend嘅
後續行程係拍攝後期傾開都合理

但肯定砂糖至少有欣賞萌音呢個後輩
唔係就唔會不停cue佢唔cue同社渡邊
同埋321都有見渡邊啦
但都唔清楚佢嘅工作安排
真係眼尾都唔睇吓渡邊
畢唔到業
畫唔到休止符啦

尋日都算好成績
有10點收視
仲高過第一集
YouTube 有40萬人睇

最怕佢兩個今次被公司叫停
冇得再公費談戀愛
唔知下星期有無live呢
來生應該唔黎架喇
渡邊同佢慶祝生日都唔知人地既行程
btw其實唔係因為疫情既關係
tkr依加都拍緊另一套戲啦
下星期有冇live都未知
btw想睇來生,佢把聲好正
樓上有人話佢似周國腎
利伸腎仔粉
tkr成日都咁高調 真係爭官宣架炸
兩個當平時facetime咁
大佬呀 大家好痴線呀
一起身見到啲Cm由 #630變到 #86X
追死人咩

今朝一起身即刻上網搵下琴晚Youtube Live有無出中字
睇返小部分嘅中字 佢兩個甜到呢
好似得佢兩個Live緊
我成日係度諗來生同渡邊係咪靜止咗嘅畫面定係Hang機
砂糖完全係直球衝向萌音呀
佢撩女就好犀利呀😂但撩萌音似乎好有難度
萌音防守太強

https://www.instagram.com/tv/B--7kFVAdi-/?igshid=1wnf39wne8eop

Btw暫時睇咗咁多地方嘅中字,雖然呢個IG唔係全段片都有中字,但大家都可以去睇下啲高甜度嘅片段
同意
昴生同萌音都fd 佢之前話自己每日都有同萌音line
不過佢都唔知萌音之後啲工作
好慘,淨係笑,冇點講過嘢
我問㗎,唔該晒 如果真係萌音送好貼心
好襯啊
《戀久》真係好勁 咁都有10.6%
好開心佢地有咁好嘅成績
不過唔想萌音俾人角色定型左做「小勇者」
希望快啲有其他新劇
渡邊明明同佢一齊揸車玩,但好似唔太熟咁
渡邊:我琴晚好眼訓呀/ 我完全插唔到嘴呀/
乜琴晚我有出現係Live度咩?!/ 事前砂糖前輩叫我傻笑就可以了

幻想緊渡邊嘅回應
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞