『戀愛可以持續到天長地久~TakeMone』

1001 回覆
35 Like 1 Dislike
歡迎嚟到takemone
萌音樣同身材都唔差㗎
仲要聰明賢淑
做老婆一流
如果以朋友關係去講
Tkr對mone嘅信任程度簡直爆棚

1.
萌音可以完全貼住砂糖嗰樣嚟影

2.
Tkr可能受到志樂老師嘅啟發
導致佢開始分神
主持cue佢講嘢嗰陣 佢唔記得咗要講
佢竟然第一時間係望住萌音
萌音好醒目 而且同tkr有默契
一聽/見到tkr嗰聲「係」嘅時候
就知道tkr已經分左心 及 準備好幫tkr
有無人知萌音巴士之旅幾號拍
我都想去朝聖睇櫻花
18/3
我除左呢個原因都諗唔到其他
唔該哂
睇完更加鐘意萌音 好完美
29號嗰日 佢仲不停咁轉圈問問題
結婚?圈內人?依2個位
佢心目中有晒答案 目的就係要你地消化
連登竟然有個咁嘅po
啱啱easter 追完意猶未盡
好正
好好睇
因為佢哋係專業演員
有時候好驚佢哋係咪扮出嚟

不過大家有拍拖都明 如果對一個人有興趣
就會留意 / 了解對方 / 令對方了解自己多啲
發掘下大家嘅共同興趣 或者配合對方嘅興趣
借啲意製造話題

就算係啲小事件/小動作/
家常便飯嘅話題都可以傾一餐

而且會記得對方一啲好雞毛蒜皮嘅嘢
生日直播嘅糖搵極都仲有睇呢啲小細節佢地好曖昧
砂糖應該大家都好熟悉(雖然我唔係
俾大家睇下Mone啲訪問:
「能將喜愛的事變成工作,真的非常幸福。」上白石萌音
https://www.likejapan.com/entertainment/%e4%b8%8a%e7%99%bd%e7%9f%b3%e8%90%8c%e9%9f%b3-likejapan%e7%8d%a8%e5%ae%b6%e5%b0%88%e8%a8%aa/

從《你的名字。》三葉到《戀愛可以持續到天長地久》佐倉七瀨 聲優/歌手/演員 上白石萌音介紹
https://www.likejapan.com/entertainment/%e4%b8%8a%e7%99%bd%e7%9f%b3%e8%90%8c%e9%9f%b3-%e4%bb%8b%e7%b4%b9-%e4%bd%a0%e7%9a%84%e5%90%8d%e5%ad%97-%e4%b8%89%e8%91%89%e7%9a%84%e8%81%b2%e5%84%aa%e5%88%b0%e6%ad%8c%e6%89%8b%e5%87%ba%e9%81%93/

讓佐藤健狂親的女人 天然系女孩上白石萌音 真實性格跟「佐倉七瀨」好相似(其實我唔覺好似 Monene 抖S嚟)
https://style.udn.com/style/story/8065/4430441
上白石萌音並不是那種第一眼就覺得她漂亮的美女,她是屬於嬌小可愛的耐看型女生,一雙大眼睛還有微肉的臉頰,讓人不自覺想要跟她親近

我麻麻地吉岡喎亦無聽過fd 講吉岡正
唔好嚇我
如果真係同吉岡嘅話 我冇嘢講
祝佢地幸福 我嘅monene都要幸福
btw如果真係影到嘅話
宜家砂糖咁有人氣 無理由無報導講
打錯
我都想講如果有人upload左相
應該會好多人講?

不過如果真係嘅都祝佢幸福啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞